TeeSe Botnia Oy Ab

Arbetsledare / Rengöringstjänster

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 03.09.2024, 15:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Arbetsledare / Rengöringstjänster

TeeSe Botnia – För en smidig vardag

TeeSe Botnia Oy Ab är ett ansvarsfullt och utvecklingsorienterat flerbranschföretag som erbjuder sina kunder heltäckande tjänster inom rengöring, mat, fastigheter och logistik.

TeeSe Botnias Rengöringstjänster har en yrkeskunnig personal som ser till att tusentals kvadratmeter hålls rena och kunderna nöjda. Kundnöjdheten grundar sig på att vi känner till kundernas behov och förstår deras verksamhet. Vi erbjuder Vasa stad rengöringstjänster i till exempel daghem, skolor, kulturlokaler, kontor och affärsverk. Dessutom sköter vi till exempel renhållningen av sjukhus, hälsostationer och servicehem i Österbottens välfärdsområde.

Är du den nya förstärkningen vi behöver till vårt team inom Rengöringstjänster?

Vi söker en arbetsledare som ska jobba som en del av vårt rengöringstjänstteam för att uppnå de kvalitativa mål som teamet har förbundit sig till. Det handlar om en fast anställning på heltid, 38,25 h/vecka, och arbetstiden är i huvudsak mån-fre kl. 7.00–15.09. Dessutom följer vi inom Rengöringstjänster en beredskapsmodell, vilket gör att varje arbetsledare har en beredskapsvecka ett par gånger om året. Anställningsförhållandet inleds så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter omfattar ansvar för det egna serviceområdets operativa verksamhet och dess arrangemang, verksamhetens effektivitet samt personalledningen och arbetarskyddet. Syftet med uppgiften är att främja en standardiserad tjänsteproduktion och en verksamhetskultur som främjar gemenskapskänslan. Till uppgiften hör till exempel att fungera som närchef, vikariearrangemang, introduktion, planering av arbetsskift, säkerställande av kvaliteten och det dagliga kundsamarbetet. I ditt arbete för du stöd av många proffsiga medarbetare, såsom en servicechef, direktören för Rengöringstjänster, handledare, andra arbetsledare, serviceplanerare och TeeSes HR-team.

Vi hoppas att den som söker har en lämplig yrkesexamen samt flera års arbetserfarenhet inom branschen. Dessutom har du goda färdigheter att fungera som förman samt interaktions- och samarbetsfärdigheter med en bra kundbetjäningsanda. Som person är du en motiverad och lösningsorienterad organisatör som har en äkta vilja att utveckla och utvecklas. Du leder arbetet och ditt team på ett människonära och bestämt sätt, och genom att skapar ett uppmuntrande arbetsklimat.

Vi förutsätter att den valda personen har goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska, eftersom du kommer att arbeta med både finsk- och svenskspråkiga anställda och kunder. I Du ska ha möjlighet att använda egen bil i ditt arbete för att smidigt kunna röra dig mellan olika arbetsplatser på fältet. Arbetsuppgiften förutsätter att du har grundläggande IT-färdigheter. Prövotiden för uppgiften är 6 månader. Varför jobba på just TeeSe Botnia? Vi erbjuder dig en bra introduktion, en pålitlig arbetsgivare, trevliga arbetskamrater och en passlig mängd nya utmaningar och ansvar för att vi tror att det är det som gör jobbet trevligt. Vi utvecklar ständigt vårt ledarskap och arbetskultur eftersom vi tror att en bra arbetstagarupplevelse också ger den bästa kundupplevelsen. Som personalförmåner erbjuder TeeSe bl.a. Epassi-förmåner, rekreationsbidrag för team samt personalrabatter till olika affärer och kulturevenemang. Den uppgiftsrelaterade lönen är 3 068,27 €/månad som baserar sig på kollektivavtalet för AVAINTA arbetsgivarna rf (AVAINTES + ett eventuellt erfarenhetstillägg) och ger ett generöst antal semesterdagar. När man tar ut semester, går det 5 semesterdagar åt per semestervecka.

Blev du intresserad? Sök med genom att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22.9.2024. Observera att vi intervjuar sökande medan ansökningstiden ännu pågår, och att vi kommer att tillsätta uppgiften så snart vi hittat rätt person.

Vår arbetsledare Katja har delat med sig sin karriärstory, läs den här: Man upplever uppskattning inom rengöringsservicebranschen – Teese Botnia 

För mer information om arbetet, kontakta: Servicechef Kaija Kellokoski-Pakkala tfn. 040-6686975 / kaija.kellokoski-pakkala@teese.fi och Servicechef Merja Talvitie tfn. 040-3519270 / merja.talvitie@teese.fi

Osaamisalue: