Tampereen yliopisto

Talousasiantuntija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 23.08.2024, 16:30
  • Suljettu 10.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Talousasiantuntija

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi.  

Tampereen yliopiston Yliopistopalvelut -palvelualueelle kuuluva Talouspalvelut -yksikkö tarjoaa Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n muodostaman korkeakouluyhteisön projektitalouden ja taloushallinnon palvelut sekä huolehtii konsernilaajuisen ulkoisen laskennan toteuttamisesta yhteistyössä palvelukeskus Certian kanssa. Talouspalvelut vastaa korkeakouluyhteisön taloussuunnittelun, -ohjauksen ja -raportoinnin kehittämisestä. 

Haemme nyt  

talousasiantuntijaa Talouspalvelut -yksikön tiedekuntien ja projektien talouden lähipalvelutiimiin.  

Yliopiston tiedekuntien ja projektien talouden lähipalvelutiimissä työskentelee noin 40 henkilöä asiakasrajapinnassa. Tiimin tehtävät koostuvat tiedekuntien sekä tukipalveluiden ulkoisen rahoituksen projektien talousasioista sekä tiedekuntien yksiköiden taloustuesta. Tiimi vastaa työajankohdentamisen prosessista ja tuesta sekä projektien taloudenhallintajärjestelmän käytön tuesta. 

Tehtävänkuvaus  

Talousasiantuntijan keskeisenä tehtävänä on Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnasta hänelle nimetyn yksikön taloustilanteen raportointi, analysointi ja ennustaminen sekä kyseisen yksikön päällikön tukeminen talousasioissa. Lisäksi talousasiantuntija osallistuu ulkoisen rahoituksen projektien hakuvaiheen budjetointiin ja projektien talouden seurantaan sekä muihin sovittuihin tehtäviin. 

Talousasiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä saman tiedekunnan muiden lähipalvelutiimiläisten kanssa. Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti. 

Edellytykset 

Edellytämme sinulta: 

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, HM), 
  • vähintään kolmen vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, 
  • kykyä hallita ja ymmärtää laajoja talouden toimintojen kokonaisuuksia, 
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, 
  • talouden keskeisten tietojärjestelmien (esim. SAP ja Excel) hallintaa, 
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, 
  • itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.  

Korkeakouluympäristössä toimiminen ja projektien talouden hallinnan tuntemus katsotaan eduksi.  

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi. 

Tarjoamme  

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Työssäsi sinua tukevat esihenkilön lisäksi ammattitaitoiset kollegat.  

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kolmella kampuksella, liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointietu (Smartum), kattavat työterveyshuollon palvelut sekä ”tunti työajasta liikuntaan” -etu. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme.  

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikkakunta on Tampere. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kuukauden koeaikaa.  

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Hakuohjeet  

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. 

Tehtävän hakuaika päättyy 9.9.2024 klo 23.59.  

Hakuajan päätyttyä kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluihin. Tarvittaessa käytämme videohaastatteluita ennen haastatteluita, jolloin kutsu videohaastatteluun lähetetään sähköpostitse. Haastatteluiden lisäksi käytämme mahdollisesti ulkopuolisen palveluntarjoajan toteuttamia soveltuvuusarviointeja.  

Lisätietoja tehtävästä antaa yliopiston talouden lähipalveluiden päällikkö Minna Parviainen, minna.parviainen@tuni.fi, p. 050 421 1064 (puhelintiedustelut 29.8.2024 klo 11-12 ja 3.9.2024 klo 11-12). 

Osaamisalue: