Tampereen AMK

Taloushallinnon lehtori, Liiketalous ja media

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 14.08.2024, 15:00
  • Suljettu 14.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Taloushallinnon lehtori, Liiketalous ja media

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu. Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Haemme TAMKin Liiketalous ja media -osaamisyksikköön 

Taloushallinnon lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka alkaa lokakuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Lehtorina tehtäväsi on opintojaksojen suunnittelu ja toteutus sekä opiskelijoiden valmentaminen ja tukeminen opintojen edistymisessä ja määräajassa valmistumisessa. Pääset tekemään merkityksellistä työtä Liiketalous ja media -osaamisyksikön henkilöstön ja opiskelijoiden sekä yritysten kanssa.   

 Edellytämme valittavalta lehtorilta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vähintään 3 vuoden käytännön työkokemusta liiketalouden alan tehtävistä
  • ammatillisen opettajan pätevyyttä tai sitoutumista sen hankkimiseen
  • verkko-opetuksen osaamista ja digitaalisten työskentelytapojen hallintaa
  • opetustehtävien edellyttämää suomen ja englannin kielitaitoa  

Arvostamme myös osaamista tekoälyn tai digitalisaation mahdollisuuksista tai data-analyysistä sekä halua kehittää näiden alueiden osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työelämän kehittymisen seurantaa, yhteistyökykyä, ratkaisukeskeisyyttä sekä tehokkaita työn organisointitaitoja. Edellytämme myös kiinnostusta ja valmiutta työskennellä kansainvälisissä kehittämishankkeissa.

Tarjoamme merkityksellisen työn mukavien kollegoiden tiimissä TAMKissa. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamispäällikkö Hanna Pihlajarinne
 p. 040 630 5235, hanna.pihlajarinne@tuni.fi

Hae tehtävää viimeistään 13.9.2024.

Osaamisalue: