Tampereen AMK

Järjestelmäarkkitehti, Laadun- ja tiedonhallinta

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 27.08.2024, 13:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestelmäarkkitehti, Laadun- ja tiedonhallinta

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu. Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Laadun- ja tiedonhallinnan vastuualueella toimitaan TAMKin yhteisön ja sidosryhmien tukena mm. laadunhallinnassa, toiminnanohjauksessa, tiedolla johtamisessa, tiedonhallinnassa ja tietojärjestelmäkehityksessä. Laadun- ja tiedonhallinnassa koordinoidaan ja kehitetään toiminnanohjauksellista Peppi-palvelukokonaisuutta, joka yhdistää opiskelijoiden, opettajien sekä opintohallinnon tehtävät saman palvelukokonaisuuden alle. Toiminnassa korostuu tiivis yhteistyö ja yhdessä kehittäminen niin kansallisesti kuin Tampereen korkeakouluyhteisössä. TAMKilla on keskeinen rooli Peppi-palvelukokonaisuuden kansallisessa yhteiskehittämisessä. 

Haemme TAMKiin koulutuksen järjestelmien kehittämiseen

järjestelmäarkkitehtia 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, alkaen sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.  

Järjestelmäarkkitehtina tehtäväsi on koulutuksen toiminnanohjausjärjestelmän, Peppi-palvelukokonaisuuden, ja siihen liittyvien muiden koulutuksen järjestelmien kehittäminen. Arkkitehtina vastaat koulutuksen järjestelmäarkkitehtuurista, johon sisältyy mm. järjestelmäsalkun ylläpito, vaatimusmäärittely ja erilaisiin järjestelmien kehittämisprojekteihin osallistuminen. Toimit myös järjestelmien IT-vastuuhenkilönä ja teknisenä asiantuntijana. Lisäksi osallistut Peppi-järjestelmän ja sen liitännäisten kehittämiseen yhteistyössä Peppi-konsortion, toimittajien ja muiden korkeakoulujen kanssa. 

TAMK on osa Tampereen korkeakouluyhteisöä, ja tehtävässä pääset osallistumaan Tampereen yliopiston kanssa tehtävään kokonaisarkkitehtuurityöhön ja tarvittaessa järjestelmien yhteiskehitysprojekteihin.
 
 Tehtävä edellyttää 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista
  • kokemusta järjestelmäkehityksestä ja vaatimusmäärittelystä 
  • kokemusta projektien suunnittelusta ja hallinnasta 
  • ymmärrystä ITIL-prosesseista, integraatioista ja rajapinnoista
  • kapasiteettipalvelujen ja SaaS-pohjaisten järjestelmien tuntemusta
  • kykyä toimittaja- ja verkostoyhteistyöhön
  • valmiutta järjestelmien ylläpitoon ja tekniseen tukeen

Lisäksi toivomme sinulta

  • ylläpitokokemusta Linux-pohjaisista järjestelmistä ja palvelimista
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä tietojen ja taitojen soveltamiseen
  • tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta

Katsomme eduksi korkeakoulusektorin ja erityisesti Peppi-palvelukokonaisuuden tuntemuksen sekä teknisen osaamisen seuraavista: Liferay, Karaf, ElasticSearch ja MariaDB. 

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme tavoitteellista, ratkaisukeskeistä ja innostunutta asennetta. 

Tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi. Tampereen ammattikorkeakoulu työantajana -sivulta näet tarkemmat tiedot: Tampereen ammattikorkeakoulu työantajana

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työpaikkakunta on Tampere.

Hakuohjeet

Hae tehtävään TAMKin sähköisellä hakulomakkeella. Kerro palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV sekä hakemus. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Tiedonhallintapäällikkö Virve Peltoniemi, p. 050 329 5273
Va. palvelujohtaja Piia Tienhaara, p. 040 540 9082

Hae tehtävää viimeistään 15.9.2024.

Osaamisalue: