TaitoRent Oy

Maanrakennustyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.09.2024, 11:12
  • Haku päättyy 25.09.2024, 0:00
  • 25.09.2024, 0:00

Maanrakennustyöntekijä

Haemme nyt osaavaa perämiestä/maanrakennustyöntekijää maanrakennustöihin asiakasyrityksellemme Tampereelle!

Haemme työntekijää maanrakennusalan eri työtehtäviin, lähinnä perämieheksi maanrakennustöihin. Työt ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä, muun muassa sokkelin betonipaikkauksia, viistevaluja sekä ylitasoituksia salaojatyömaalla.

Työt sijoittuvat Pirkanmaalle Tampereen seudulle.

Työssä vaaditaan osaamista lapiohommista, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijän tulisi myös hallita laserin käyttö ja kuvien luku. Myös tasolaserin, putkien ja kaivojen asennuksen sekä pienellä pyöräkuormaajalla ajon osaamisesta olisi hyötyä.

Työntekijän tulisi olla joustava, oppimishaluinen ja ahkera. Tähän työhön hakiessa sinulla tulisi olla työkokemusta maanrakennusalalta vähintään 2-3 vuotta.

Työntekijältä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tieturvakortti, B- ajokortti sekä sujuva Suomen kielen taito.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen työntekijän aikaisemmasta kokemuksesta ja osaamisesta riippuen sekä mukavan työilmapiirin!

Voit hakea työpaikkaa nettisivuiltamme ja katsoa myös muita avoimia työpaikkoja osoitteessa www.taitorent.fi

Voit olla myös suoraan yhteydessä Aatu Linnaan, puhelimitse; 0442488942, tai sähköpostilla; aatu@taitorent.fi

TaitoRent Oy on Tampereella toimiva täyden palvelun henkilöstöpalvelualan yritys. Tarjoamme luotettavia rekrytointipalveluita yrityksille ja työnhakijoille joustavasti eri toimialoilla.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: