Suomalainen Kirjakauppa

Joulumyyjiä, ITÄKESKUS JA KALASATAMA 15-25 t vko

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.10.2024, 10:45
  • Haku päättyy 13.10.2024, 3:00
  • 13.10.2024, 3:00

Joulumyyjiä, ITÄKESKUS JA KALASATAMA 15-25 t vko

Onko parhaan asiakaskohtaamisen tarjoaminen sinulle hyvää fiilistä tuova onnistuminen? Sytyttääkö myynti sinussa sisäistä paloa? Haluatko olla välittämässä asiakkaillemme hyvää, jouluista tunnelmaa?

Etsimme uusia työkavereita ITÄKESKUS JA KALASATAMA -myyntitiimiimme joulusesongin ajaksi. Haemme avoimia ja aktiivisia kollegoita määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 4.11.-31.12.2024 (keskimääräinen viikkotyöaika 15, 20 tai 25 t/vko). Lisäksi haemme pk-seudun tiimeihimme joulun sesonkiin tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä.

Palvelukonseptiimme kuuluu asiakkaan henkilökohtainen huomiointi, uusien elämysten tarjoaminen sekä Suomen Parhaan Asiakaskohtaamisen mukainen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myös myymäläilmeestä huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan myyntityön, jossa toimit osana innostavaa työyhteisöä rohkeasti omana itsenäsi. Olemme työpaikka, missä pääset kehittymään vahvuuksiesi kautta ja tuemme polkuasi erikoiskaupan tulevaisuuden ammattilaisena. Osana suomalaista Otava-konsernia kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti toteuttamalla arvojamme vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Lisäksi hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, henkilökunnan ostoetu Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä ja verkkokaupassa sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kuuluvat kaikille työntekijöillemme.

Palkkaus on kaupan alan TES B:n mukainen riippuen kaupan työkokemusvuosistasi 12,95 € -14,83 €, iltalisä klo 18 jälkeen 4,18 €/t, lauantailisä klo 13 jälkeen 5,46 €/t ja sunnuntaina tehdystä työstä palkka maksetaan tuplana. Myymälän ollessa auki sunnuntaisin marras- ja joulukuussa klo 18 jälkeen maksetaan klo 18-24 tehdystä työstä iltalisä kaksinkertaisena.

Haemme ensisijaisesti aikaisempaa kokemusta myymälä- ja kassatyöskentelystä omaavia henkilöitä ja ennen kaikkea arvostamme aktiivista, reipasta ja innostunutta asennetta myyjän työhön. Joulusesonki on meille vuoden tärkein kaupallinen rutistus ja toivommekin sinulta iloista ja joustavaa asennetta sekä halua tehdä parhaasi asiakkaan palvelemiseksi, myös kiireen keskellä.

Odotamme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti suomen kielellä ja pääset töihin myymälän aukioloaikojen ja työvuorolistan mukaisesti arkisin sekä viikonloppuisin. Käytössämme on työajan tasoittumisjärjestelmä ja tunnit ovat keskimääräisiä viikkotuntimääriä, joten olethan varautunut viikoittaisten tuntimäärien vaihteluun.

Mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi halua ja innokkuutta varmistaa koko tiimisi onnistuminen niin työtehtävien kuin tiimihengenkin osalta, saatat olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta viimeistään 13.10.2024. Kerro, mitä haluaisit päästä toteuttamaan meillä ja mitä tuot mukanasi osaavaan porukkaamme. Voit lähettää meille halutessasi myös videotervehdyksesi.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Potentiaalisten hakijoiden kanssa käymme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä ja päätös palkkauksesta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis mahdollisimman pian!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 15-25 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Joustotyö
Paikkoja:7
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa on yli satavuotias liikeyritys ja Suomen suurin kirjakauppaketju. Meillä työskentelee noin 450 henkilöä ja myymälöitämme on yli 50 Helsingistä Rovaniemelle. Verkossa asiakkaitamme palvelee suomalainen.com.

Meille asiakkaidemme arvostus on sydämen asia, joka on ansaittava. Pyrimmekin jatkuvasti kehittämään toimintaamme tarjotaksemme maan parhaan asiakaskohtaamisen sekä ollaksemme paras mahdollinen työpaikka työntekijöillemme. Meillä viihtyvät asiakkaidemme lisäksi myös työntekijät!

Inspiroimme ja ilahdutamme asiakkaita sekä myymälöissä että verkossa tarjoamalla ideoita, elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämään.

Meistä lisää tietoa työpaikkana sekä muut avoimet paikkamme löydät osoitteesta tyopaikat.suomalainen.com