Stafko Henkilöstöpalvelut Oy

Kiinteistönhoitaja olosuhdemittauksiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 15:14
  • Haku päättyy 24.09.2024, 0:00
  • 24.09.2024, 0:00

Kiinteistönhoitaja olosuhdemittauksiin

Etsimme kiinteistöalan ammattilaisia olosuhdemittauksiin pääkaupunkiseudulle

Haemme osaavia kiinteistöpuolen ammattilaisia suorittamaan olosuhdemittauksia ja tarkastuksia pääkaupunkiseudun alueella. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä, josta maksetaan erikseen sovittu kilometrikorvaus.

Työtehtävät sisältävät asiakaskäyntejä, kuten lämpötilamittausten ja vuotojen kartoitusta sekä lämpötilojen säätöjä. Kohteina voivat olla muun muassa asunnot, joissa pyritään varmistamaan olosuhteiden asianmukaisuus. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä käytettävien työkalujen tuntemus katsotaan eduksi. Uusille työntekijöille tarjotaan perusteellinen perehdytys.

Odotamme hakijoilta tunnollista ja luotettavaa työotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, niin kirjallisesti kuin suullisesti, erityisesti raporttien laadinnassa ja asiakaskohtaamisissa.

Työaika on arkisin klo 8–16. Kiinteistöpalvelualan (Kipa) työehtosopimus.

Soita lisätietoja puh. 044 744 8191 tai lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Linkki työpaikkailmoitukseen:

Stafko Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys. Tunnemme rakentamisen toimialan ja työehtosopimukset. Palvelemme kokemuksella ja ammattitaidolla niin työntekijöitä kuin hakijoita sekä asiakkaitamme. Toimimme vastuullisesti ja ammattimaisesti – meidän kanssamme on helppo toimia!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: