Staffy Oy

Sähköasentaja

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 9:33
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Sähköasentaja

Työ on monipuolista sähköasennustyötä, rasioiden ja kytkimien asennuksista keskusasennuksiin. Työmaat voivat olla pieniä tai isoja uudis- ja saneerauskohteita eri puolilla Pirkanmaata.

Mitä tarjoamme?

Osaavalle ja tekevälle töitä tarjolla useammaksi kuukaudeksi, jopa pitemmäksikin aikaa (optiona vakituinen paikka). Työtä tarjolla myös asiakkaan tarpeen ja osaamisesi mukaan. Tarvittaessa tarjoamme perustyövaatteet/suojavarusteet. Palkkaus osaamisesi ja tehtävien mukaan (TES). Työterveyspalvelut kuuluvat myös pakettiin.

Mitä työ edellyttää?

Hakijalta edellytetään useamman vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennustöistä talotekniikan puolelta. Luonnollisesti olet myös alan koulutuksen saanut. Hakijalta vaaditaan voimassaolevia työturvakorttia ja sähkötyöturvakorttia. Oman auton käyttömahdollisuus eduksi.

Sinuako etsimme?

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi linkin kautta. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahd. pian, kiitos.

Seuraa meitä myös somessa!

Facebook Instagram

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: sähköasentaja, sähköasennus, sähkäri, tampere, pirkanmaa, sähkösaneeraus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Staffy Oy

Staffy on kotimainen, konstailematon ja värikäs henkilöstöpalvelu. Välitämme työvoimaa muun muassa HoReCa-alalle, palvelualoille sekä toimistoihin ja teollisuuteen. Tarjolla on sekä vakituista työtä, keikkatyötä että osa-aikatöitä.

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, kokeneita moniosaajia, joilla ei mene sormi suuhun kiperissäkään tilanteissa.

Staffyn palveluihin kuuluvat suorarekrytointi, henkilöstövuokraus ja koulutuspalvelut. Katso avoimet työpaikat tai kysy työllesi tekijää.
Tervetuloa Staffyyn!