StaffMill Oy

Teräsrakenneasentaja, StaffMill Oy, Liperi

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 01.10.2024, 16:59
  • Haku päättyy 15.10.2024, 23:59
  • 15.10.2024, 23:59

Teräsrakenneasentaja, StaffMill Oy, Liperi

StaffMill (https://www.staffmill.fi/) etsii asiakasyrityksen palvelukseen osaavaa teräsrakenneasentajaa Liperiin. Sopivalle osaajalle tarjolla kokoaikainen ja vakituinen työ. Työtä tehdään osittain niin konepajalla (hitsaus- ja kokoamistehtävät) kuin rakennustyömailla – työ on siis monipuolista ja liikkuvaa. Arvostamme osaajalta erityisesti aiempaa kokemusta metalli- tai rakennusalan tehtävistä (eritoten teräsrakenteiden asennuksista). Työhön edellytyksenä ovat hitsausluokat (musta ja rosteri puikolle) sekä työelämän lupakorteista tulityö- sekä työturvallisuuskortit mutta edellä mainittujen lupakorttien suorittamisessa tai päivittämisessä voimme tarvittaessa olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerrothan siis itsestäsi ja osaamisestasi meille pian 🙂 Lisätietoja paikasta saat Stäffärin Eevalta numerosta 050 336 1868.

Tarjoamme sinulle

– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi

– yhteydenpidon ja tuen – huolehdimme viihtyvyydestäsi

– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja työhön liittyvissä kysymyksissä

– eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/01402aa072c7-terasrakenneasentaja-liperi/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

Meistä

StaffMill Oy (www.staffmill.fi) on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.