StaffMill Oy

Rakennustyöntekijä, StaffMill Oy, Kuopio

  • Sijainti Pohjois-Savo
  • Julkaistu 04.09.2024, 11:26
  • Haku päättyy 18.09.2024, 23:59
  • 18.09.2024, 23:59

Rakennustyöntekijä, StaffMill Oy, Kuopio

StaffMill (https://www.staffmill.fi/) etsii rakennustyöntekijää Kuopioon. Olet kenties jo alan ammattilainen, tai juuri työurasi aloittava: etsimme juuri sinua! Asiakasyrityksemme tarjoaa kokoaikatyötä monipuolisissa ja vaihtelevissa rakennustehtävissä. Työmaasta riippuen tarjolla on n. 2-3 kuukautta kestävä työ. Työskentelet niin sisä- että ulkotiloissa, ja käytät työssäsi monipuolisesti erilaisia työkaluja sekä laitteita. Työ on paikoin fyysistä mutta palkitsevaa, sillä pääset näkemään oman kädenjälkesi konkreettisesti. Odotamme osaajalta sekä tiimityötaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme että omaat jonkin verran teknistä osaamista ja hyvät kädentaidot.

Aiempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta ja halua uuden oppimiseen. Työturvallisuuskortti tarvitaan useissa kohteissa, ja tulityökorttikin on joskus eduksi. Nämä suoritat tai tarvittaessa päivität ennen työn alkamista kauttamme.

Tarjoamme sinulle:

– Luotettavan ja vakaan työnantajan, esim. palkat tulevat aina ajallaan
– Helposti tavoitettavan rekrytoineen henkilön, joka vastaa nopeasti esimerkiksi työsuhteeseesi liittyviin kysymyksiin
– Elämän- tai asuintilanteesi muuttuessa tai työmaan päättyessä, etsimme sinulle halutessasi uuden työmaan

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/25603007b658-rakennustyontekija-kuopio/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

Tietoa työnantajasta: Erityisosaamistamme ovat asiantuntijarekrytoinnit, henkilöstövuokraus sekä muut joustavat henkilöstöpalvelut (https://www.staffmill.fi/henki...). Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa Joensuussa sekä Mikkelissä. Olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys, ja työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.