StaffMill Oy

Rakennusapulainen, StaffMill Oy, Juva

  • Sijainti Etelä-Savo
  • Julkaistu 16.10.2024, 8:45
  • Haku päättyy 30.10.2024, 23:59
  • 30.10.2024, 23:59

Rakennusapulainen, StaffMill Oy, Juva

Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa rakennusapulaista asiakasyrityksen palvelukseen Juvalle. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen ja kestää noin kuukauden.

Tule monipuoliseen tehtävään jossa pääset uudiskohteen työmaalle työskentelemään osaavan porukan kanssa. Rakennusapulaisen tehtävään kuuluu mm. paikkailua, tavaroiden siirtelyä, suojausten asettamista sekä rakennustyömaa-alueen siistinä pitämistä. Työssä vaaditaan reipas ote tekemiseen, kohtuullinen fyysinen kunto sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti (tämän suorittamisessa tai päivittämisessä voimme tarvittaessa olla avuksi).

Eduksi on aikaisempi kokemus rakennustyömaalla toimimisesta, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, sen suoritat kauttamme helposti.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerro siis itsestäsi meille pian 🙂 Lisätietoja saat Stäffärin Meteltä numerosta 040 2157 061.

Mitä tarjoamme sinulle?
– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– yhteydenpidon ja tuen
– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja muissa työhön liittyvissä kysymyksissä
– elämän- ja asumistilanteesi vaihtuessa tai töiden päättyessä, etsimme halutessasi sinulle uuden työpaikan asiakasyrityksissämme.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/077d5c2e8103-rakennusapulainen-juva/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

StaffMill Oy on henkilöstö-osaamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Osaamistamme on henkilöstövuokraus, asiantuntijarekrytoinnit sekä muut henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys. Työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään alan työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.