StaffMill Oy

Kotisiivooja, StaffMill Oy, Kirkkonummi

  • Sijainti Kirkkonummi
  • Julkaistu 05.10.2024, 21:16
  • Haku päättyy 18.10.2024, 23:59
  • 18.10.2024, 23:59

Kotisiivooja, StaffMill Oy, Kirkkonummi

Etsimme kotisiivoojaa asiakasyrityksellemme palvelukseen Kirkkonummelle.

Tule mukavaan työporukkaan täydentämään asiakkaamme kotisiivoustiimiä Kirkkonummen alueella. Tehtävä on sopivalle osaajalle pidempiaikainen ja työtuntien määrään voit itse vaikuttaa (toivomme, että pystyt sitoutumaan ainakin yhdestä-kahteen työpäivään viikossa). Työhön saat hyvän perehdytyksen mutta eduksi on siivousalan koulutus ja/tai työkokemus (eritoten kotisiivouksesta.) Työn liikkuvan luonteen takia työhön vaaditaan ajokortti ja auton käyttömahdollisuus (matkat korvataan).

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerro siis itsestäsi meille pian 🙂 Lisätietoja tehtävästä saat Stäffärin Idalta numerosta 041 317 3691.

Mitä tarjoamme sinulle?
– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– yhteydenpidon ja tuen
– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja muissa työhön liittyvissä kysymyksissä
– elämän- ja asumistilanteesi vaihtuessa tai töiden päättyessä, etsimme halutessasi sinulle uuden työpaikan asiakasyrityksissämme.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/9b7b771780ce-kotisiivooja-kirkkonummi/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

StaffMill Oy on henkilöstö-osaamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Osaamistamme on henkilöstövuokraus, asiantuntijarekrytoinnit sekä muut henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys. Työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään alan työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.