StaffMill Oy

Kotisiivooja, StaffMill Oy, Keski-Uusimaa

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 05.09.2024, 20:25
  • Haku päättyy 19.09.2024, 23:59
  • 19.09.2024, 23:59

Kotisiivooja, StaffMill Oy, Keski-Uusimaa

Etsimme kotisiivoojaa asiakasyrityksellemme palvelukseen Keski-Uudellemaalle.

Tule mukavaan työporukkaan täydentämään asiakkaamme kotisiivoustiimiä Keski-Uudenmaan alueella. Tehtävä on sopivalle osaajalle pidempiaikainen ja työtuntien määrään voit itse vaikuttaa (kyseessä kuitenkin arki- ja päivätyö). Työhön saat hyvän perehdytyksen mutta eduksi on siivousalan koulutus ja/tai työkokemus (eritoten kotisiivouksesta.) Työn liikkuvan luonteen takia työhön vaaditaan ajokortti ja auton käyttömahdollisuus (matkat korvataan).

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerro siis itsestäsi meille pian 🙂 Lisätietoja tehtävästä saat Stäffärin Anniinalta numerosta 044 323 7009.

Mitä tarjoamme sinulle?
– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– yhteydenpidon ja tuen
– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja muissa työhön liittyvissä kysymyksissä
– elämän- ja asumistilanteesi vaihtuessa tai töiden päättyessä, etsimme halutessasi sinulle uuden työpaikan asiakasyrityksissämme.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/f39b62a70ceb-kotisiivooja-keski-uusimaa/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

StaffMill Oy on henkilöstö-osaamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Osaamistamme on henkilöstövuokraus, asiantuntijarekrytoinnit sekä muut henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys. Työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään alan työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.