StaffMill Oy

Käsilumityöntekijä, StaffMill Oy, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 18.09.2024, 21:08
  • Haku päättyy 02.10.2024, 23:59
  • 02.10.2024, 23:59

Käsilumityöntekijä, StaffMill Oy, Kuopio

StaffMill (https://www.staffmill.fi/henkilostovuokraus/) etsii reipasta käsilumityöntekijää asiakasyrityksen palvelukseen Kuopioon. Työ on luonteeltaan osa-aikaista ja hälytysluonteista, joten olethan valmis työskentelemään silloin, kun lumitilanne niin vaatii. Työtuntien määrään voi toiveen mukaan itse vaikuttaa. Tehtävä sopii mainiosti esim. opiskelijalle, jonka opinnot eivät ole vuorokaudenaikaan sidottuja! Työtä tehdään ympäri viikon. Hommat alkavat alkutalvesta lumien tultua ja kestävät kevääseen. Työtehtäviisi kuuluu asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueiden lumen kolaus, lakaisu, hiekoitus ja lapiointi. Voit olla joko kokenut konkari tai aloitteleva lumityöntekijä – työhön perehdytetään. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Toivomme sinulta hyvää asennetta ja oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä kohtuullista fyysistä kuntoa.

Paikat täytetään heti sopivien osaajien löytyessä – kerrothan siis itsestäsi meille hakemuksella pian! Lisätietoja paikasta antaa Stäffärin Eeva numerosta 050 336 1868.

Tarjoamme sinulle aina
– luotettavan työnantajan helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa
– yhteydenpidon työntekijään – huolehdimme viihtyvyydestäsi
– nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa
– eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/77660bf475da-kasilumityontekija-kuopio/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

Meistä

StaffMill Oy (https://www.staffmill.fi/) on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme HELA:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.