StaffMill Oy

Bitumikattoasentaja, StaffMill Oy, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 12.09.2024, 15:34
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59

Bitumikattoasentaja, StaffMill Oy, Rovaniemi

StaffMill (www.staffmill.fi) etsii bitumikattoasentajaa asiakasyrityksen palvelukseen Rovaniemelle. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen ja kestää vähintään nyt käynnissä olevan kattoasennus- / työkauden loppuun (sopivalle osaajalle kuitenkin myös jatkotyömahdollisuuksia). Tule mukaan monipuoliseen työhön työskentelemään huopakattojen asennustehtävissä. Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta kattotöistä etenkin bitumikermin hitsauksesta. Tehtävän osittaisen reissutyöluonteen takia toivomme osaajalta valmiutta reissailemaan Lapin maakunnan alueella. Eduksi tehtävässä on työn liikkuvan luonteen takia ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työssä vaaditaan tyypilliset alan lupakortit (työturvallisuus- ja tulityökortti) mutta näiden suorittamisessa tai päivittämisessä voimme olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerrothan siis itsestäsi meille pian 🙂 Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin toimisto numerosta 040 2157 061.

Tarjoamme sinulle

– luotettavan työnantajan

– helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työhön liittyvät kysymykset asiakasyrityksen kanssa

– yhteydenpidon työntekijään – huolehdimme viihtyvyydestäsi

– nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa

– eri toimeksiantajia tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/b9f029073dee-bitumikattoasentaja-rovaniemi/apply/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

Erityisosaamistamme ovat asiantuntijarekrytoinnit, henkilöstövuokraus sekä muut henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys. Työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään alan työehtosopimusta ja yleisiä toimintatapoja.