StaffMill Oy

Bitumikattoasentaja, StaffMill Oy, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 12.09.2024, 6:52
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59

Bitumikattoasentaja, StaffMill Oy, Kuopio

StaffMill (www.staffmill.fi) etsii bitumikattoasentajaa asiakasyrityksen palvelukseen Kuopioon. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen ja kestää vähintään nyt käynnissä olevan kattoasennus- / työkauden loppuun (sopivalle osaajalle kuitenkin myös jatkotyömahdollisuuksia). Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisesti kattojen asennus-, saneeraus- ja huoltotehtävien parissa. Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta kattotöistä. Eduksi tehtävässä on työn liikkuvan luonteen takia ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työssä vaaditaan tyypilliset alan lupakortit (työturvallisuus- ja tulityökortti) mutta näiden suorittamisessa tai päivittämisessä voimme olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerrothan siis itsestäsi meille pian 🙂 Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin Eeva numerosta 050 336 1868.

Tarjoamme sopivalle osaajalle
– luotettavan työnantajan helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa
– yhteydenpidon työntekijään huolehdimme viihtyvyydestäsi
– nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa
– eri toimeksiantajia tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/ffd9735fd70e-bitumikattoasentaja-kuopio/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

Meistä

StaffMill Oy on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme henkilöstöpalvelualan HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.