StaffMill Oy

A la carte tarjoilija joulukaudelle, StaffMill Oy, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 05.10.2024, 21:30
  • Haku päättyy 18.10.2024, 23:59
  • 18.10.2024, 23:59

A la carte tarjoilija joulukaudelle, StaffMill Oy, Kuopio

Etsimme kokenutta tarjoilijaa asiakasyrityksen palvelukseen joulukaudelle (ainakin marras-joulukuu). Tule mukaan tunnelmalliseen ravintolaan kokemaan ja tuomaan joulun tunnelmaa!

Monipuolisessa tarjoilijan tehtävässä pääset mukaan niin buffet-tarjoiluiden sekä erilaisten juhlatarjoiluiden toimivuuden varmistamiseen. Toivomme, että pystyt sitoutumaan tehtävään koko joulukaudeksi koska työvuoroja on niin joululounaiden kuin ilta- / pikkujoulutilaisuuksien yhteydessä. Tässä tehtävässä tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys sekä iloinen ja reipas asenne tekemiseen. Työssä vaaditaan hygienia- sekä anniskelupassi – tarvittaessa näiden suorittamisessa voimme olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerro siis itsestäsi meille pian 🙂 Lisätietoja saat Stäffärin Eevalta numerosta 050-3361868.

Mitä tarjoamme sinulle?
– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– yhteydenpidon ja tuen
– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja muissa työhön liittyvissä kysymyksissä
– elämän- ja asumistilanteesi vaihtuessa tai töiden päättyessä, etsimme halutessasi sinulle uuden työpaikan asiakasyrityksissämme.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/35df260ef05f-a-la-carte-tarjoilija-joulukaudelle-kuopio/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

StaffMill Oy on henkilöstö-osaamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Osaamistamme on henkilöstövuokraus, asiantuntijarekrytoinnit sekä muut henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys. Työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään alan työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.