SOS-lapsikyläsäätiö

Ohjaaja, avopalvelut Jyväskylä ja Äänekoski

  • Sijainti Äänekoski
  • Julkaistu 21.08.2024, 11:30
  • Suljettu 10.09.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, avopalvelut Jyväskylä ja Äänekoski

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme nyt Jyväskylän ja Äänekosken avopalveluihin

OHJAAJIA 

tuntityöhön.

Tietoa tehtävästä

Oletko kiinnostunut perheiden kanssa tehtävästä työstä? Kiinnostaako lastensuojelutyö sinua? Jos elämäntilanteeseesi sopii tehdä lyhyitä sijaisuuksia ja olet kiinnostunut työstä maineikkaassa ja perinteikkäässä, mutta uudistuvassa järjestössä, hae meille töihin!  

Ohjaajana työskentelet lapsiperheiden arjessa, turvallista arkea tukien. Tavoitteenasi on lisätä myönteistä vuorovaikutusta ja tukea kiintymyssuhteen rakentumista perheenjäsenten välille sekä vahvistaa vanhemman mentalisaatiokykyä. 

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Mikäli toiminta laajenee, on mahdollisuus myös osa- tai kokoaikatyöhön.

Mitä me haemme? 

Odotamme, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan perus- tai AMK-tutkinto tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Kokemus lastensuojelu- ja perhetyöstä katsotaan eduksi. Tehtävän luonteen vuoksi on myös tärkeää, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää autoa.

Avopalveluissa työskentelemme suhdeperustaisesti ja dialogisesti. Toivomme sinulta vastuullisuutta sekä rohkeutta työskennellä myös itsenäisesti. Vuorovaikutustaitojesi ansiosta luot erilaisten ihmisten kanssa luottamuksellisia yhteistyösuhteita ja kykenet työskentelemään muuttuvissa tilanteissa tavoitteellisesti, joustavasti ja ammatillisesti. Tiimityöskentelijänä olet kannustava ja ratkaisukeskeinen. 

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja innostavan työn uudistuvassa ja kasvavassa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi noin 450 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä, jossa työn keskiössä on aina lapsen paras. 

Avopalveluissa toimii tiimi, jonka jäsenet ja esihenkilö tukevat toistensa onnistumista. Tule joukkoomme tekemään laatutyötä joka päivä!  

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sanna Rahikainen p. 044 7614 135. Hae tehtävää 30.9.2024 mennessä helposti ja nopeasti ilman CV:tä ja erillistä hakemusta verkkosivuillamme osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=537. Hakulomake löytyy sivun alaosasta.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävät pyritään täyttämään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: