SOS-lapsikyläsäätiö

Avohuollon ohjaaja, Pohjois-Pohjanmaa

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 04.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avohuollon ohjaaja, Pohjois-Pohjanmaa

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme nyt avohuollon palveluihin

OHJAAJAA

tuntityöhön joko määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen.

Tietoa tehtävästä
 
Ohjaajan tehtävänä on tukea, auttaa ja ohjata asiakkaita erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Työ on liikkuvaa työtä ja sitä tehdään asiakkaiden kotona tai heidän omassa elinympäristössään, joskus myös yksiköiden tiloissa. Työskentely on suunnitelmallista, asiakaslähtöistä ja perustuu aina verkoston yhdessä asettamiin tavoitteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Työskentelemme ammatillisesti, ratkaisukeskeisesti, myönteisesti ja jokaisen asiakkaamme jakamatonta ihmisarvoa kunnioittaen.

Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä pääasiassa iltapainotteisesti, mutta työaikojen suhteen on paljon myös joustavuutta.

Mitä me haemme? 

Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tai liikunta-alan ammattitutkintoa (lähihoitaja/liikuntaneuvoja/nuoriso-ohjaaja) tai sosiaali- tai terveysalan, kasvatusalan tai liikunta-alan korkeakoulututkintoa (sosionomi AMK/sairaanhoitaja AMK/toimintaterapeutti AMK/ yhteisöpedagogi AMK). Myös loppuvaiheen opiskelijat voivat hakea tehtävää. 

Työtehtävän luonne edellyttää työntekijältä oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä valmiutta toimia vastuullisena kasvattajana. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen toimintaan muuttuvissa tilanteissa. Työkokemusta lasten, nuorten tai perheiden parista tulee olla vähintään 1 vuosi. Ajokortti on työtehtävässä välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja innostavan työn uudistuvassa ja kasvavassa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi noin 450 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä, jossa työn keskiössä on aina lapsen paras. Pääset työskentelemään osaavassa, moniammatillisessa ja lämminhenkisessä tiimissä. Työmme laatu on meille tärkeää ja panostamme siihen myös johtamisessa ja perehdytyksessä. Tarjoamme työntekijöillemme työterveyshuollon Heltissä ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun koeajan jälkeen. 

Lisätietoja:
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Heidi Ylisirniö, p. 050 379 2004, heidi.ylisirnio@sos-lapsikyla.fi. Hae tehtävää nopeasti ja helposti 30.09.2024 mennessä verkkosivuillamme osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=545. Hakulomake löytyy sivun alaosasta. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita myös hakuajalla ja tehtävä pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Osaamisalue: