Snellmanin Kokkikartano Oy

Kesätyö Keravan Kokkikartanon tuotantokeittiössä

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 18.12.2024, 12:48
  • Haku päättyy 11.02.2025, 0:00
  • 11.02.2025, 0:00

Kesätyö Keravan Kokkikartanon tuotantokeittiössä

Pieni keravalainen ruokatehdas etsii tuotantokeittiöihinsä taas kesätyöntekijöitä! Tuotannon eri osastoilla paikkoja on auki yhteensä noin 50 tekijälle, ja kesätyösuhteen kesto on 3–5 kuukautta. Kesätyöt sijoittuvat toukokuun ja syyskuun välille.

Kokkikartano tunnetaan laadukkaista ja oikeasti hyvänmakuisista valmisruuista, joissa ei juuri käytetä lisäaineita. Onkin siis tosi tärkeää, että meidän ruuat tehdään huolella, laadukkaasti ja erittäin hyvällä hygienialla – ja että siitä työn jäljestä ollaan oikeasti ylpeitä. Me ainakin ollaan.

Tuotantokeittiön työtehtävistä:

Työtehtävät ovat monipuolisia; mukaan voi kuulua esimerkiksi raaka-aineiden esikäsittelyä, massojen valmistusta, annostelua tai kypsytystä. Vaikka aikaisempi kokemus vastaavista hommista tai alan opinnot on iso plussa, ei niitä kuitenkaan vaadita pakolla – annetaan kaikille kuitenkin täällä hyvä ja kattava perehdytys. Ei siis heitetä ketään syvään päätyyn. Tärkeintä meille on oma-aloitteinen, rehti ja reipas asenne fyysiseen työhön.

Muutamaa asia pitää kuitenkin olla jo omasta takaa, eli edellytämme muun muassa…

– Täysi-ikäisyyttä

– Hyviä ryhmätyötaitoja

– Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa

– Työturvallisuuteen, hygieniaan ja laadukkaaseen työhön sitoutumista; näissä meillä ei saa oikoa missään kohtaa.

Hygieniapassi olisi myös tosi kiva lisä, mutta tarvittaessa sen voi suorittaa myös meillä Kokkikartanolla. Keittiön pääasiallinen työkieli on suomi, mutta kohtuullisella suomella ja englannin kielen taidolla on kuitenkin tähänkin asti pärjätty.

Palkkaus on elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen.

Keittiön tuotannossa työvuorot on porrastettu ja työvuorot voivat sijoittua maanantaista perjantaihin kello 04.00–00.00 välille. Vuorot vaihtuvat viikoittain.

Mitä tarjoamme sinulle

Me tykätään meidän työntekijöistä ihan oikeasti. Hierarkia on matala, ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan. Täällä pääset tekemään työtä, jota oikeasti arvostetaan. Meidän valmisruuista tykätään siksi, että ne maistuu niin hyvältä – ja missä se hyvä maku tehtäisiin, jos ei meidän pienen keravalaisen ruokatehtaan keittiössä.

Henkilöstöetuina tarjotaan erittäin huokeaan hintaan monipuolinen aamupala, lounas ja vielä päivällinenkin. Kotijoukkojakin voi ilahduttaa Kokkikartanon ihka omalla henkilöstömyymälällä, josta tuotteita voi ostaa henkilöstöhintaan. Onhan meillä tietysti tuo tehtaan oma kuntosali, joka on työntekijöiden vapaassa käytössä.

Voisiko tämä olla juuri sinun kesätyöpaikkasi?

Jos kaikki tämä vaikuttaa houkuttelevalta, niin anna palaa, ja pistä hakemusta matkaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli herää vielä jotain kysyttävää, voit soittaa HR-asiantuntija Riikka Huhtalalle 14.1.2025 kello 13–15 välisenä aikana numeroon 0447966728.

Snellmanin Kokkikartano Oy

Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessa jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.

Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Keravalla töissä noin 260 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Ulvilassa 80 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 115 miljoonaa euroa.

Puhelin: 0977495620 Sähköposti: rekrytointi@snellman.fi Sijainti: Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava Vierailijoiden käyntiosoite: Sementtitehtaankatu 7, 04250 Kerava

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:20
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Snellmanin Kokkikartano Oy

Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessa jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.

Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Keravalla töissä noin 260 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Ulvilassa 80 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 115 miljoonaa euroa.