Smoothie Heaven Oy

Juice Master pk-seutu, avoin hakemus

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.08.2024, 15:08
  • Haku päättyy 22.09.2024, 15:08
  • 22.09.2024, 15:08

Juice Master pk-seutu, avoin hakemus

Join the Jungle!

Tukaani etsii osa-aikaista Juice Masteria Jungle Juice Barin pk-seudun pisteille.
Tarjolla olevat työtehtävät:

60-90h / 3 vko. Työtehtävä sisältää myös arkiaamuvuoroja, joten ei sovellu täysipäiväiselle opiskelijalle.

Juice Masterina pärjäät Viidakossa loistavasti, mikäli omaat intohimon asiakaspalvelutyöhön ja positiivinen energiasi tarttuu niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin. Olet ripeä ja omatoiminen, etkä pelkää ottaa vastuuta! Aiempi kokemus ravintola-alalta tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta ei suinkaan ole välttämätöntä. Viidakossa tärkein ominaisuus on positiivinen ja rohkea asenne uusia asioita ja työtä kohtaan – kattava perehdytyksemme opettaa kaiken muun tarvittavan!
Juice Masterin roolissa tarjoat asiakkaillemme terveellisten ja herkullisten smoothieiden myötä helpon ja hauskan keinon terveellisen elämäntavan ylläpitoon! Työnkuvaan kuuluu myyntityön lisäksi juomien valmistusta, asiakaspalvelua, siivousta, kuormien purkua sekä muita pisteen tehtäviä. Työ on vuorotyötä, ja eripituisia vuoroja on joustavasti tarjolla niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Miksi Jungle Juice Bariin töihin?

Sinua odottaa iloinen ja energinen tiimi, joka toivottaa sinut välittömästi tervetulleeksi mukaan Viidakon rentoon joukkoon! Vastuullisuus on meille kaikille lähellä sydäntä; siksipä kompensoimme smoothieiden hiilijalanjäljen kaksinkertaisesti ja taistelemme jatkuvasti ruokahävikkiä vastaan! Meistä on myös reilua maksaa samasta työtä sama palkka, ja meillä kaikki alle 18-vuotiaat saavat samaa palkkaa kuin täysi-ikäiset mehukolleegat! Tarjoamme Juice Mastereillemme myös loistavat mahdollisuudet edetä uralla ja kokeilla siipiä myös vastuullisemmissa rooleissa. Suurin osa esihenkilöistämme onkin aloittanut oman mehu-uransa Juice Masterina!
Tukaani on jo levittänyt siipensä ja etsiskelee parhaillaan uusia mehukykyjä viidakkoon. Lähetäthän siis hakemuksesi pian, aloitamme rekrytointiprosessin jo ennen hakuajan umpeutumista!

Edellytämme hygieniapassin suorittamista itsenäisesti viimeistään kuukauden kuluttua töiden aloituksesta. Eli siis huolta, mikäli sitä ei vielä taskustasi löydy!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: