Sievi Group Oy

Liiketoimintajohtaja, Sievi Hyvinvointitilat Oy

  • Sijainti Kanta-Häme, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Uusimaa
  • Julkaistu 08.10.2024, 11:00
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Liiketoimintajohtaja, Sievi Hyvinvointitilat Oy

Olemme merkittävä tekijä Suomen suurimpien hoivarakentamiseen erikoistuneiden rakennusliikkeiden joukossa ja haluamme vahvistaa asemaamme entisestään. Nyt haemme liiketoimintajohtajaa luotsaamaan Sievi Hyvinvointitiloja pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteemme on, että pääset aloittamaan tehtävässäsi viimeistään helmikuussa 2025. Me rakennamme onnellista elämää, tule toteuttamaan tätä tärkeää tehtävää kanssamme!

Olemme ottamassa seuraavan suuren askeleen kohti kasvua ja sinä, tuleva liiketoimintajohtaja, olet avainroolissa varmistamassa onnistumisen. Liiketoimintajohtajana vastaat kokonaisuudesta ja johdat jämäkästi henkilöstöä kohti yhdessä asetettuja tavoitteita. Organisaatiomme on tiivis 15 henkilön joukko, jossa vallitsee vahva yhteishenki ja luottamus jokaisen ammattitaitoon. Pienessä organisaatiossa roolisi on osallistuva. Varmistat, että kauppaa tehdään, prosessit ovat toimivia, työmaat pysyvät aikataulussa ja hankintoja kehitetään edelleen. Kaiken tekemisesi keskiössä on rehellisyys, rohkeus, ammattimaisuus ja kannattavuus.  

Meillä ei tarvitse kenenkään onnistua yksin, tärkeimmät tukijasi ja avaimet menestykseen löytyvät läheltä. Työtäsi tukevat muun muassa konsernijohto, kaupallinen johtaja, rakennuspäällikkö, suunnittelupäällikkö sekä muu yhtiön henkilöstö. Omalla työlläsi pääset konkreettisesti vaikuttamaan siihen, mille Sievi Hyvinvointitilojen ja oma tulevaisuutesi näyttää. Me teemme töitä tiiminä, matalarakenteisessa organisaatiossa, sitä toivomme myös sinulta. Työkalut meillä on huippuluokkaa ja maineemme on erinomaisella tasolla, jotka varmasti edesauttavat myös sinun onnistumistasi. Pääset astumaan tilanteeseen, jossa toiminta on vakaalla ja kannattavalla pohjalla, mutta kasvunaiheita on tarjolla.

Sanomattakin on selvää, että tehtävä vaatii tässä markkinaympäristössä tekijältään paljon, etsimmekin henkilöä, jolla on rohkeutta, paineensietokykyä ja ennakkoluuloton asenne, uusiakin asioita kohtaan. 

Ketä olemme hakemassa? 

  • Organisaation koko, nykytilanne ja tavoitteet huomioiden, näkisimme, että tämä tilaisuus voisi olla omiaan henkilölle, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Kenties olet toiminut esimerkiksi projektipäällikkönä, hankekehityspäällikkönä, rakennuspäällikkönä tai johtotehtävissä omalla vastuualueellasi. Olennaista on, että sinulla on vahva ymmärrys kokonaisuudesta ja liiketoiminnan rakentumisesta. Sinulla tulee myös olla kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai tiimin johtamisesta.  
  • Sinulla on vähintään insinööritasoinen rakennus- tai teknisenalan koulutus, ymmärrät työmaatoiminnan periaatteet ja sinulla on vankka rakennustekninen osaaminen, kaupallisen ymmärryksen lisäksi.  
  • Onnistumisen edellytyksenä on hoivamarkkinan tuntemuksesi, olet työskennellyt joko pääasiassa tai osin esimerkiksi palveluasumis-, varhaiskasvatus- ja/tai oppilaitoshankkeiden parissa. Merkittävää lisäarvoa tuot meille hoivahankkeiden KVR-urakointikokemuksellasi.
  • Haluat olla näkyvä ja esimerkillinen ihmisten johtaja, pitäen rimaa korkealla niin itsellesi kuin muille. Olet luonteva ja vakuuttava esiintyjä, taitava verkostoitumaan, viestimään ja omaat myös markkinoinnillista pelisilmää.   

Tuliko tunne, että et täytä ehkä kaikkia odotuksiamme? Ei hätää, haluamme kannustaa sinua hakemaan siitä huolimatta. Mikäli sinulla on kokemuksen puutetta jollain osa-alueella, kenties täydennät sitä jollain muulla, mikä voisi meille tuoda lisäarvoa.  

Työpiste on valittavissa Helsingistä, Tampereelta tai Oulusta. Töitä teet hybridimallilla ja toivomme, että sinulla on halukkuus jalkautua välillä myös henkilöstön pariin. 

Meillä saat:

  • Tilaisuuden kehittyä ja kehittää vastuullisessa roolissa, osana hoivarakentamisen parhaimmistoa.   
  • Vahvan tiimin ja organisaation tuen työllesi, kannustamme sinua menestymään työssäsi.
  • Kattavan perehdytyksen, joka kattaa toimintamme kaikki osa-alueet. 
  • Kasvuyrityksen ja Sievi Group -rakennuskonsernin tarjoamat mahdollisuudet urakehitykseen ja oppimiseen. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. 
  • Reilun kuukausipalkan, sisältäen täyden autoedun. Lisäksi sinulle maksetaan sekä henkilökohtaiseen, että yhtiön tulokseen perustuvaa palkanosaa. Luonnollisesti saat käyttöösi myös henkilöstöetumme, kuten työsuhdepyörän ja kulttuuri- sekä liikuntaedun.  

Sievi-perheessämme työskentelee jo noin 100 ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota!

Rekrytoinnin ensivaiheista vastaa Sievi Groupin Rekrytointipäällikkö Elina Periaho. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Elinalle ma-ti klo 12–15. Puh. 050 3036374 tai sähköpostitse elina.periaho@sievigroup.fi.  

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 27.10.2024. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä. 

Sievi Hyvinvointitilat kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten onnellisuutta rakentamalla ainutlaatuisia koteja ja hoivatiloja asumisen kaikkiin elämänvaiheisiin sekä hoivan erilaisiin tilatarpeisiin. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 40 miljoonaa euroa, josta liikevoittoa 1,3 miljoonaa euroa. 

Sievi Hyvinvointitilat toteuttaa investointivapaat toimitilat palveluasumiseen, lastensuojeluun sekä varhaiskasvatukseen. Olemme luotettava ja työntekijöistään huolta pitävä työnantaja. Meillä voidaan hyvin, töitä tehdään ammattimaisessa ympäristössä, jossa vallitsee vahva me-henki!   

Osaamisalue: ,