SHT Tieto Oy

Esihenkilö – Carglass Finland Oy

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:27
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Esihenkilö – Carglass Finland Oy

Carglass Finland Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Globaali liikevaihtomme on noin 6 Mrd. Euroa ja työllistämme noin 32 000 henkilöä 41 maassa. Suomessa on tällä hetkellä n. 40 Carglass® autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Henkilöstöä meillä on noin 120 ja pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa. Toimintamme on sertifioidusti vastuullista. Carglass®lle on myönnetty platinatason EcoVadis-luokitus.

Kasvumme myötä etsimme Keski- ja Pohjois-Suomen alueelle esihenkilöä vastaamaan nimetyissä autolasikorjaamoissa asentajiemme päivittäisestä esihenkilötyöstä. 

Esihenkilönä tulet työskentelemään tiiviisti ammattitaitoisten asentajien kanssa huolehtien siitä, että toiminta on sujuvaa ja asiakaspalvelu laadukasta. Tehtäväsi on olla läsnä ja tukea alueesi asentajia heidän päivittäisessä työssään. Olet tärkeässä roolissa viemässä konsernin ohjeistuksia käytäntöön sekä pidät oman esihenkilösi ajan tasalla kentällä tapahtuvista asioista. Arvostat ja omaksut helposti eri prosesseja ja haluat osaltasi kehittää niitä yhdessä asentajien kanssa.

Työpisteesi voi sijaita missä tahansa vastuualueesi toimipisteessä. Vastuualueellesi tulee kuulumaan yhteensä kolmesta viiteen autolasikorjaamoa, jotka määritellään asuinpaikkakuntasi mukaan niin että välimatkat ovat mahdollisimman optimaaliset säännöllisiä käyntejä ajatellen. Työskenteleminen etänä on osittain myös mahdollista yhtiön ohjeistuksen mukaisesti.  Raportoit työssäsi aluepäällikölle.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta esihenkilönä toimimisesta tai työnjohtotehtävistä. Olet luonnostasi kannustava sekä haluat rakentaa avointa ilmapiiriä, jossa jokaisen vahvuuksia arvostetaan. Työ vaatii sinulta suunnitelmallista työotetta ja sitoutumista sovittuihin toimintatapoihin. Osaat ratkoa ongelmia, tehdä päätöksiä sekä johtaa itseäsi ja omaa tekemistäsi nopeatempoisessa kasvuyrityksessä. Ennen kaikkea olet valmis kehittämään palveluitamme ja tekemistämme. Tehtävä edellyttää sinulta lisäksi matkustamista. Saat käyttöösi vaihtoehtoisesti yrityksen oman auton tai työsuhdeauton. Työkielemme on suomi, mutta kansanvälisen toimintaympäristömme takia englannin hallinta on etu.

Mikäli tunnet olevasi sopiva tehtävään, toimita hakemuksesi 6.10.2024 mennessä Suomen Henkilöstötalolle. Voit hakea tehtävää oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi . Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella perjantaisin klo 9–11 välillä Terhi terhi.hollsten@henkilostotalo.fi /010 2306 525

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: