EHS manager

Sherwin-Williamsin tehdas sijaitsee Vantaan Hakkilassa. Tehtaamme EHS managerin siirtyessä tuotannon vetäjäksi haemme uutta EHS manageria vastaamaan tehtaan toimintojen turvallisuudesta. EHS managerina pidät huolta siitä, että käytännöt ovat ajan tasalla ja tehokkaasti toteutettuja ja että ne täyttävät lainsäädännön ja ulkoisten ja sisäisten standardien vaatimukset sekä kemikaali- ja ympäristölupien ehdot. Tehtävässäsi viet toimintaa ja turvallisuuskulttuuria eteenpäin jatkuvan parantamisen hengessä konsernin EHS-kollegoiden ja paikallisen johdon sekä esihenkilöiden tukemana. Edistät tehtaan henkilöstön turvallisuutta, järjestät tarvittavat koulutukset henkilöstölle ja valvot alihankkijoiden turvallisia työtapoja. Vastaat EHS/PSM-auditointien koordinoinnista ja teet yhteistyötä viranomaisten ja konsulttien kanssa. Terveys-, turvallisuus- ja ympäristöjohtamisjärjestelmät ohjaavat tekemistämme ja tehtaallamme on ISO 9001/14001/45001 sertifikaatit. Rarpotoit tehtävässäsi tehtaan johtajalle ja kuulut tehtaan johtoryhmään.
Ohjeet hakemiseen
Hae tehtävää, CV (englanniksi) ja hakemus (suomi tai englanti), oheisen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2024 mennessä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta EHS-tehtävistä sekä tuntemusta erilaisista tuotantoympäristöistä. Olet tehnyt töitä konserniympäristössä ja EHS- ja prosessiturvallisuuden standardien käyttöönotto ja vaatimuksenmukaisen toiminnan varmistaminen on sinulle jo entuudestaan tuttua. Sinulla on hyvää osaamista EHS-lainsäädännöstä, yleisistä työturvallisuussäännöksistä, terveys-, turvallisuus- ja ympäristöohjelmista sekä ISO standardeista ja mahdollisesti kokemusta myös kriittisissä ympäristöissä toimimisesta. Olet luonteeltasi melko sinnikäs, pitkäjänteinen ja saat oman persoonasi avulla vietyä asioita käytäntöön. Osaat luontevasti johtaa sekä ulkoisia että sisäisiä sidosryhmiä ja sinulla on erinomaiset esiintymis- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävässä kommunikoit sekä kansainvälisten että kotimaisten sidosryhmien kanssa. Kokemus analyysi- ja raportointityökaluista sekä tehtävään soveltuva koulutus ovat sinule hyvä taustatuki.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen roolin aidosti kansainvälisessä tehtävässä mutta kuitenkin lokaalissa organisaatiossa, jossa työn panos näkyy joka päivä. Pääset kehittämään ja vaikuttamaan turvallisuuskulttuuriin ja toimintatapoihin niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Saat työkavereiksi mukavan ja osaavan tiimin sekä tehtäväalueen, joka kehittyy etenkin Euroopan alueella ja on fokuksessa koko yhtiössä. Etuina tarjoamme työntekijöillemme kansainvälisen organisaation kehittymismahdollisuudet, laajat työterveyspalvelut sairausvakuutuksen myötä sekä Edenredin virike, hieronta, terveys, työmatka ja lounasedut.

Sherwin Williams