SEY Suomen eläinsuojelu ry, Djurskyddet Finland rf

Taloushallinnon erityisasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 21.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.11.2024, 23:59
  • 17.11.2024, 23:59

Taloushallinnon erityisasiantuntija

Taloushallinnon erityisasiantuntija, SEY Suomen eläinsuojelu ry, Djurskyddet Finland rf, Helsinki

Taloushallinnon erityisasiantuntija

Talouspäällikkömme jäädessä vanhempainvapaalle haemme nyt taloushallinnon erityisasiantuntijaa työskentelemään liiton toimistolle Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuvaasi kuuluu kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä. Suunnittelet taloutta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa ja huolehdit toimintokohtaisten budjettien laatimisesta ja seurannasta yhdessä SEYn henkilöstön kanssa. Raportoit suoraan toiminnanjohtajalle, hallitukselle sekä eri sidosryhmille. Toimit myös SEYn tietosuojavastaavana sekä pienen tiimin esihenkilönä. Osa taloushallinnon prosesseista, kuten osto- ja myyntireskontra sekä palkanlaskenta on ulkoistettu tilitoimistolle.

Vastaat yhdessä tiimisi kanssa toimiston ja laitteistojen toimivuudesta, turvallisuudesta ja yleisestä viihtyvyydestä. Yleishallinnon osalta teet tiivistä yhteistyötä ulkoistetun ICT-toimittajan kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi/KTM) tai vastaavaa osaamista ja työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Järjestötalouden tuntemus katsotaan eduksi.

Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa, mutta sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti ihmisten kanssa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on kyky kohdata joskus haasteellisiakin tilanteita. Sinulla on edellytykset toimia onnistuneesti pienen tiimin lähiesihenkilönä. Sinulla on hyvät it-taidot ja omaksut helposti erilaiset järjestelmät.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn Suomen suurimmassa eläinsuojelujärjestössä. Työssä tukenasi on oma Helsingissä sijaitseva tiimisi sekä muu SEYn henkilöstö. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde-edut. Työskentelet Helsingin toimistollamme joustavassa hybridityössä.

Palkka sijoittuu 3200-3600 euron välille riippuen valittavan henkilön kokemuksesta.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, jossa työaika on 37,5 h /vko. Tehtävä alkaa syyskuussa 2024. Työ edellyttää valmiutta satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön sekä matkustamiseen kotimaassa.

Hae tehtävää viimeistään 10.6.2024. Jätäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sini Kuronen p. 044 779 9580 seuraavina ajankohtina: 24.5. klo 14-15, 29.5. klo 14-16 ja 6.6. klo 10-12.

Palkkaus:3200-3600 €
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Syyskuu 2024
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Riina Itkonen, riina.itkonen@sey.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: