Servica Oy

Ruokapalvelutyöntekijä Länsi-Puijon kouluun (25 h/viikko)

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 28.08.2024, 16:00
  • Suljettu 09.09.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ruokapalvelutyöntekijä Länsi-Puijon kouluun (25 h/viikko)

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. 

Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää vahvistamaan tiimiämme Länsi-Puijon koululle. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on ma-pe klo 10–15.00 (25 h/viikko). Työt alkavat syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Länsi-Puijon koulu on vaja 300 oppilaan koulu Rypysuolla, jossa ruokapalveluiden sujuvuus on luonnollisesti keskeisessä roolissa. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan yhdessä työkavereiden kanssa linjaston ja ruokasalin siisteydestä, astiahuollosta sekä keittiön puhtaudesta. Työtehtäviä voidaan räätälöidä myös sinun osaamisen mukaan.

Olisi huippua, jos sinulta löytyy aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai työtehtäviin soveltuva koulutus. Tärkeintä kuitenkin on, että olet iloinen asiakaspalvelija, jolla on itsenäinen ja reipas työote sekä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Työ on nopeatempoista ja fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä fyysinen kunto ja ripeä työote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Edellytämme hakijalta suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Palkkaus on AVAINTESin mukainen

Olisitko sinä meidän iloisen ruokapalvelutiimin uusi vahvistus?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Perehdytämme työntekijän hyvin yksikön työhön ja toimintatapoihin, ja haluamme varmistaa työntekijän onnistumisen tehtävässä. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita ja tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Servicalaisena saat alennuksia mm. kuntosaleista ja erikoisliikkeistä sekä tarjoamme myös mahdollisuuden osittain työnantajan kustantamaan ateriaan päivittäin. Työntekijöillämme on mahdollisuus työsuhdepyöräetuun.

Haku tehtävään on avoinna 8.9.2024 asti ja me odotamme hakemustasi! Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan osaajan osuessa kohdalle.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelyyn liittyen, palveluesihenkilö Rauni Savolainen juttelee mielellään kanssasi lisää. Raunin tavoitat numerosta 044 426 1607.

Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.

Osaamisalue:

Servica Oy

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.