Servica Oy

Kokki lounasravintola Kaarteeseen KYSille

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 03.09.2024, 16:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokki lounasravintola Kaarteeseen KYSille

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.

Haemme nyt kokkia KYSin lounasravintola Kaarteeseen. Työsuhde on määräaikainen 20.12.2025 asti. Työtä tehdään ma-la klo 6.30–15.00 välillä (38,25 h/viikko). Työt alkavat syyskuun aikana.

Lounasravintola Kaarre sijaitsee KYSin Kaarisairaalan puolella ja palvelee päivittäin noin 600–900 asiakasta. Tässä monipuolisessa kokin tehtävässä pääset mm. valmistamaan aamupaloja ja lounaita sekä huolehtimaan linjastosta. Vastuullasi on myös tuotteiden laatu ja oikeellisuus, omavalvonnan toteuttaminen sekä keittiön ja varastojen hygienian ylläpitäminen. Ruuanvalmistuksessa käytämme yhteistä reseptiikkaa ja päivittäisessä työssäsi hyödynnät Aromi-tuotannonohjausjärjestelmää.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on catering-alan koulutus ja olet päässyt kerryttämään jo alan työkokemusta. Toivomme, että sinulla on myös erityisruokavalioiden tuntemusta. Aromi -tuotannonohjausjärjestelmän hallinta tai osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus.  Hakijalta edellytämme hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Toivotamme tiimiimme tervetulleeksi henkilön, jolla on oma-aloitteinen ja vastuullinen työote, sekä organisointikykyä.  Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä säilyttää positiivinen asenne myös hektisessä työympäristössä.

Palkkaus on AVAINTES:n mukainen ja peruspalkka on 2131,30–2320,39 €/kk riippuen hakijan ammattitaidon ja ammatillisen osaamisen tasosta. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli hakijalla on aikaisemmin hankittua hyväksi luettavaa kokemusta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Perehdytämme työntekijän hyvin yksikön työhön ja toimintatapoihin, ja haluamme varmistaa työntekijän onnistumisen tehtävässä. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita ja tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Servicvalaisena saat alennuksia mm. kuntosaleista ja erikoisliikkeistä sekä tarjoamme myös mahdollisuuden osittain työnantajan kustantamaan ateriaan päivittäin.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja laita meille hakemus! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja teemme päätöksen sopivan osaajan osuttua kohdalle. 

Mikäli sinulla on kysyttää tehtävästä tai meillä työskentelyyn liittyen, palveluesihenkilö Sari Heikkinen juttelee mielellään kanssasi lisää. Sari tavoitat numerosta 044 4261 430. 

Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.

Osaamisalue:

Servica Oy

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.