SE Mäkinen Logistics Oy

Autotarkastaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 18.09.2024, 10:58
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Autotarkastaja

SE Mäkinen Logistics on 1952 perustettu suomalainen alansa johtava perheyritys. Palvelemme autoteollisuutta, maahantuojia, ajoneuvojen jälleenmyyjiä, leasing- ja logistiikkayhtiöitä Suomessa ja Baltiassa. Meillä on useita autoterminaaleja, joissa tarjoamme ajoneuvojen maahantulotarkastus-, varustelu- ja varastointipalveluita. Kuljetusjärjestelmämme palvelee koko Suomen autokauppaa. Yhtiöryhmässämme työskentelee noin 250 henkilöä.

Visionamme on olla autologistiikan edelläkävijä, jolta autokaupan toimijat saavat tukea omiin kehityshankkeisiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään parempia ja uusia tapoja palvella suomalaista autokauppaa. Samalla pidämme keskiössä myös oman toimintamme tehostamisen uusien teknologioiden myötä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Helsingissä, Hangossa, Turussa ja Virossa.

Etsimme joukkoomme Vantaalle
AUTOTARKASTAJAA

Autotarkastajan tehtäviin kuuluu käytettyjen autojen kuntotarkastukset. Työ sisältää tarkastusta, kuntoarviointia, varusteiden mallinnusta, havaintojen dokumentointia ja kuvausta.

Tehtävässä menestyy parhaiten mikäli sinulla on kokemusta autoista joko harrastuksen tai töiden puolesta (mm. korjaamolta tai automyynnistä). Eduksi on autonasentajan tai muu vastaava koulutus sekä tietotekniset taidot (erityisesti valokuvien käsittely edellyttää tietokoneen käyttöä). Työtehtävässä tarvitset B-ajokorttia (automaatti- sekä manuaalivaihteisen auton ajamiseen) sekä sujuvaa suullista että kirjallista suomen kielen osaamista. Tehtävässä on satunnaisesti raskaita nostoja (mm. renkaat).

Olet aidosti kiinnostunut autoalasta ja työskentelet huolellisesti, tehokkaasti sekä oma-aloitteisesti itsenäisessä työtehtävässä. Olet luonteeltasi positiivinen, reipas sekä viihdyt työskennellessäsi tiimissä.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa, perhehenkisessä yrityksessä. Työt ovat monipuolisia, työkaverit mukavia ja sinulla mahdollisuus kehittää osaamistasi eri osa-alueilla autoalan muuttuvassa maailmassa. Meillä on käytössä mm. lounasetu omassa ruokalassa. Osaavalle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattilaisten joukossa. Järjestämme koulutusta tehtävään.

Teemme työtä päivä- ja iltavuorossa, satunnaisesti myös lauantaivuoroja. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätiedot Eero Hallasuo p. 041-5050795
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,