Scandic Hotels Finland

Ravintolan vuoropäällikkö, Scandic Oulu City ja Station

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 18.09.2024, 19:14
  • Haku päättyy 29.09.2024, 3:00
  • 29.09.2024, 3:00

Ravintolan vuoropäällikkö, Scandic Oulu City ja Station

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE RAVINTOLAN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Etsimme ravintolan vuoropäällikköä Scandic Oulu Cityn ja Scandic Oulu Stationin yhteiseen tiimiin! Työsuhde on vakituinen 112,5h/3vko ja toistaiseksi voimassaoleva. Vuoropäällikkönä toimit erityisesti iltavuoroissa vastaten a la carte ravintolamme toiminnasta sekä avustaen myös kokoustoiminnoissa tarvittaessa. 

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on oma koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.

Sinun työtehtäväsi ravintolan vuoropäällikkönä:

Ravintolamme henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen. Vuoropäällikkönä vastaat salin toiminnasta vuorosi aikana, ohjaat tiimiläisiä luoden tehokkaan työilmapiirin ja huolehdit Scandicin konseptien noudattamisesta. Lisäksi osaat luontevasti toteuttaa lisämyyntiä ja tarjota erinomaista ja välitöntä asiakaspalvelua.

Mitä odotamme sinulta?

Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring , Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi ravintolasalin vuoropäällikkönä odotamme sinulta:

– Aikaisempaa kokemusta ravintola- ja esihenkilötyöstä
– Hyvää ruoka- ja juomatietoutta
– Erinomaisia tiimityötaitoja sekä intohimoa asiakaspalvelua kohtaan
– Joustavaa asennetta sekä rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä yllättävissäkin tilanteissa
– Hyviä kommunikointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Toivotamme kaikenlaiset ihmiset tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD