Keittiön vuoropäällikkö, Scandic Rosendahl
- Sijainti Tampere
Julkaistu 18.12.2024, 20:07 - Haku päättyy 31.12.2024, 2:00
Keittiön vuoropäällikkö, Scandic Rosendahl
MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ
Haemme Scandic Rosendahliin keittiön vuoropäällikköä kokoaikaiseen (112,5/3vko) ja määräaikaiseen työsuhteeseen.
Työ alkaa tammikuussa ja päättyy arviolta 30.09.2025
Scandic Rosendahl on yksi Tampereen alueen suurimmista kokous- ja tapahtumataloista. Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden nauttia aamiaisesta, lounaasta, kokouksista ja tapahtumista sekä a la carte elämyksistä.
Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on oma koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.Sinun työtehtäväsi keittiön vuoropäällikkönä:Sinun tehtävänäsi keittiön vuoropäällikkönä olisi huolehtia erityisesti illan a la carte toiminnasta ja osittain C&B toiminnoista.
Vuoropäällikkönä vastaat keittiön toiminnasta vuorosi aikana, mukaan lukien turvallisuuteen, terveyteen ja ympäristöön liittyvien asetusten toteutumisesta sekä Scandicin konseptien noudattamisesta. Ohjaat tiimiäsi luoden tehokkaan ja positiivisen työilmapiirin.Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.
Mitä odotamme sinulta?
Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring, Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi keittiön vuoropäällikkönä odotamme sinulta:
– Kokkikoulutusta tai vastaavaa kokemusta – Vahvaa à la carte osaamista sekä hyvää ruoka- ja juomatietoutta – Erinomaisia tiimityötaitoja – Englannin ja suomen kielen taitoa – Voimassa olevaa hygieniapassia – Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä ja muu kielitaito luetaan eduksi.
Scandic Hotels Finland
Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.
Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?
BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD