Sateenkaari Koto Oy

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sateenkaari Koto Oy, Päiväkoti Pääskynpesä, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 09.08.2024, 12:43
  • Haku päättyy 10.10.2024, 15:00
  • 10.10.2024, 15:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sateenkaari Koto Oy, Päiväkoti Pääskynpesä, Turku

Varhaiskasvatuksen painotuksemme ovat leikki, LuMa ja kieli. Ulkoilemme paljon metsässä ja teemme retkiä. Kuten kaikissa Sateenkaari Kodon päiväkodeissa, Pääskynpesässa toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti. Arvostamme innostavaa asennetta ja halukkuutta kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Tarjoamme joustavat rakenteet, iloisen ilmapiirin ja laadukasta työtä tekevän yhteisön. Sateenkaari Koto Oy on pidetty työnantaja, jonka keskimääräinen työsuhde kestää yli viisi vuotta. Olemme kasvaneet pienestä keskisuureksi alueelliseksi toimijaksi ja teemme edelleen tiivistä yhteistyötä myös eri päiväkotien välillä.
Työsuhde-etuina tarjoamme vapaa-aikaan, virkistymiseen ja työhyvinvointiin liittyviä välineitä ja palveluita, ePassi, lahjat ja muut edut ovat asioita joilla haluamme kertoa työntekijälle hänen olevan tärkeä. Työssä jaksamista edistää työnohjaus, kehittämispäivät, työntekijän tilanteen huomioiminen sekä työterveyshuolto.
Koulutamme myös henkilökuntaamme säännöllisesti, minkä lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä omassa työssään sekä vaikuttaa omaan työhönsä. Työntekijöilden vahvuudet huomioidaan työn sisällöistä sopiessa niin, että työnteko olisi paitsi sujuvaa, myös mukavaa. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.11.2024-31.12.2025, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa vakituisena 1.1.2026 alkaen.

Hakemukset ja lisäkysymykset voi osoittaa päiväkodin johtajalle Katille, kati.palonen@sateenkaarikoto.fi tai +358 45 7876 8519.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Kiinteä palkka Yksityinen sosiaalipalvelualan tes
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Otsikoi ”työhakemus” ja lähetä sähköpostiin kati.palonen@sateenkaarikoto.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Sateenkaari Koto Oy

Tsekkaa meidän instagramtili paaksynpesa.sateenkaarikoto!