Satakunnan hyvinvointialue

Toimintaterapeutin sijaisuus, Perhekeskus Suvituuli

  • Sijainti Säkylä
  • Julkaistu 16.09.2024, 13:44
  • Haku päättyy 08.10.2024, 15:00
  • 08.10.2024, 15:00

Toimintaterapeutin sijaisuus, Perhekeskus Suvituuli

Perhekeskuksen toimintaterapeutin tehtävään kuuluu lasten ja nuorten toimintaterapian arviointi ja toteuttaminen. Tärkeä osa työtä on myös ohjata asiakkaiden lähiympäristöä, kuten vanhempia, päivähoitoa tai koulua.

Toimintaterapeutti työskentelee perhekeskuksessa osana laajaa moniammatillista työyhteisöä. Perhekeskuksessa on myös toimiva lasten kuntoutustyöryhmä, mihin toimintaterapeutti kuuluu oman ammattinsa edustajana yhdessä toisen toimintaterapeutin kanssa.

Tarjoamme toimintaterapeutille hyvät työtilat, nykyaikaiset työvälineet, kollegiaalista tukea, mielenkiintoisia koulutusmahdollisuuksia, Smartum-edun sekä mahdollisuuden tehdä osittain etätyötä tai esimerkiksi osittaista työaikaa.

Edellytämme valitulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi kokemuksen lasten toimintaterapeuttina työskentelystä. Hyvä suomenkielen taito ovat välttämättöntä ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn sujuvuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto sekä Valviran laillistus. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Toimintaterapeutin peruspalkka on 2919,26 e/kk.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Rekrytoinnin hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin hakeneet huomioidaan haussa ilman uutta hakemusta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 2919,26 e/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tiedustelut ajalla 16.-24.9. vastuuyksikön päällikkö Anna Kivimäki, p.044 732 8159, anna.kivimaki@sata.fi
Tiedustelut ajalla 16.9.-8.10. kuntoutuksen vastuutyöntekijä Noora Burjam, p.044 403 2858, noora.burjam@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!