Satakunnan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja syksy 2024, operatiivinen osasto 2, Satasairaala

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 31.07.2024, 11:11
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Sairaanhoitaja syksy 2024, operatiivinen osasto 2, Satasairaala

Meillä on tarjolla sairaanhoitajan sijaisuuksia kesän ja syksyn 2024 ajalle Satasairaalassa, operatiivinen hoito-osasto 2:lla (kirurgian osastolla 3). Osastollamme hoidetaan gastrokirurgisia, keuhko-, verisuoni- ja plastiikkakirurgisia potilaita sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita.

Työtä teemme kolmessa vuorossa. Toteutamme hoitotyötä potilaslähtöisesti, avoimessa ja kehittämismyönteisessä ilmapiirissä. Odotamme Sinulta joustavuutta, työhön sitoutumista sekä työryhmässä toimimisen taitoja.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä lähihoitajat, joilla on aiempaa kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä sairaalassa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan. Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuuden aloituksesta ja pituudesta sovimme yhdessä. Työt voit aloittaa jo mahdollisimman pian kevään aikana tai oman tilanteesi mukaan. Töitä on tarjolla pitkälle syksyyn, mahdollisesti pidempäänkin.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry – järjestelmän kautta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointi, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Sote-sopimus
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:4
Hakuohjeet:osastonhoitaja Terttu Sammaljärvi
virka-aikana 044 707 7230
etunimi.sukunimi@sata.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!