Satakunnan hyvinvointialue

Puheterapeutin sijaisuuksia, perhekeskus Lounatuuli, Pori

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 10.09.2024, 7:21
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Puheterapeutin sijaisuuksia, perhekeskus Lounatuuli, Pori

Tiimissä työskentelee 7 puheterapeuttia, 2 psykologia, 2 toimintaterapeuttia ja lääkäri. Vakinaiset puheterapeuttien paikat ovat täytettynä, nyt kaipaamme joukkoomme sijaisia eri mittaisiin vanhempain- ja hoitovapaiden aikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on monipuolista sisältäen niin arviointi-, ohjaus- kuin terapiatyötä osana perhekeskuksen moniammatillista työyhteisöä. Tapaat asiakkaita niin vastaanotolla kuin tarpeen mukaan heidän arkiympäristöissään. Lisäksi osallistut erilaisiin verkostoihin ja moniammatillisiin työryhmiin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn. Tukenasi on oman toimipisteesi henkilöstö, hyvinvointialueen puheterapeuttien ja kuntoutuksen työntekijöiden yhteisöt, esihenkilönäsi toimiva perhekeskuksen päällikkö sekä kuntoutuksen vastuutyöntekijänä lasten, nuorten ja perheiden toimialueella toimiva puheterapeutti. Kollegiaalista tukea siis löytyy ja halutessasi sinulle nimetään oma mentori, jolta saat lisätukea työhösi. Myös säännöllinen työnohjaus on mahdollista.

Työn aloittamisen ajankohta voidaan sopia joustavasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 4292,35 euroa kuukaudessa. Lisäksi Satakunnan hyvinvointialue tarjoaa liikunta-/kulttuuri-/hyvinvointiedun. Tehtävään valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista esittää lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat (määräaikainen työsuhde).

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakuaikaa on jatkettu.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 4292,35e/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:3
Hakuohjeet:Vastuuyksikön päällikkö Maija Löytökorpi, p.044 701 6161, maija.loytokorpi@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!