Satakunnan hyvinvointialue

Määräaikainen hammashoitaja, Eurajoki

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 02.09.2024, 14:13
  • Haku päättyy 24.09.2024, 15:00
  • 24.09.2024, 15:00

Määräaikainen hammashoitaja, Eurajoki

Tehtävän ensisijainen toimipiste on Eurajoki. Palveluryhmäämme kuuluvat myös Rauma, Eura ja Säkylä, joissa mahdollisesti työskentelyä satunnaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä hammaslääkärin työparina, osana moniammatillistä tiimiä perusvastaanotolla. Halutessasi voi osallistua myös terveyskasvatukseen ja työskentelyyn Raumalla monitoimihuonemalli Halssissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto täydennettynä suunhoidon osaamisalan ammatillisilla opinnoilla. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukaista laillistusta Suomessa.

Arvostamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää palveluasennetta. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Varsinaiseen palkkaan kuuluu myös mahdollinen työkokemuslisä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka SOTE-sopimus
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Osastonhoitaja Kirsi-Maria Huhtala, p.040 1809874, etunimi.sukunimi@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!