Satakunnan hyvinvointialue

Lähihoitaja, erityislasten asumisyksikkö Varpu

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 13.09.2024, 12:44
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Lähihoitaja, erityislasten asumisyksikkö Varpu

Varpun kanssa samassa rakennuksessa toimii erityislasten tilapäishoitoyksikkö Verso. Teemme yksikköjen kesken tiivistä yhteistyötä. Varpu on 7-paikkainen alaikäisten erityislasten asumisyksikkö ja Verso on erityislasten tilapäishoidon yksikkö. Yksikkö tuottaa asumispalvelua sekä vammaispalveluiden että lastensuojelun asiakkaille.

Yksiköissämme lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu hoitotyön menetelmin tukea ja ylläpitää lasten kasvua sekä kehitystä. Toivomme sinulta näkemystä perhekeskeisyydestä ja itsemääräämisoikeudesta sekä kykyä löytää kokonaisvaltaisesti voimavaroja lasten hoito- ja ohjaustyössä. Työ Varpussa asuvien lasten kanssa vaatii työntekijältä aktiivista lapsilähtöistä työotetta. Työssä ovat hyödyksi vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta ja mielenkiinto vaativien lapsiasiakkaiden ohjaamiseen. Työtä teemme kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen kasvatustyöstä, kehitysvammahuollosta sekä psykiatrian osaamisen.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry – järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 2495,39
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Asumisyksikön esihenkilö Mari Ilkka
puh. 050 4735258 tai mari.ilkka@sata.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!