RTK-Palvelu Oy

Jääntekotaitoinen Kiinteistönhoitaja Nokia Arenalle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 14.10.2024, 10:00
  • Haku päättyy 10.11.2024, 23:59
  • 10.11.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Jääntekotaitoinen Kiinteistönhoitaja Nokia Arenalle

Haluatko olla osa ammattimaista tiimiä ja tuoda oman osaamisesi elämysten eturiviin? Etsimme nyt Kiinteistönhoitajaa, jolla on kokemusta jäänhoidosta.

Mikäli haluat olla keskeisessä roolissa tiimimme toiminnassa, tässä on tilaisuutesi tarttua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön Nokia Arenalla!

 

Tehtävän kuvaus: 

Etsimme jäänhoitotaitoista kiinteistönhoitajaa, joka vastaa omalta osaltaan paitsi areenan jääalueiden toimivuudesta myös monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävässä on asiakaslähtöisen ja aikaansaavan asenteen ansiosta mahdollisuus olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta elämyskeskuksessa, joka jää ihmisten muistoihin ikuisiksi ajoiksi. Pääset työskentelemään satunnaisesti myös areenan ulkopuolella kiinteistöhoidontehtävissä, joka tuo mukavaa vaihtelua työhön.

 

Odotamme sinulta:

Hallussasi on tietotekniikka, kuten kiinteistöautomatiikka ja erilaiset huoltokirjajärjestelmät.

Koneajotaidon katsomme eduksi, ajokortti on työssä välttämätön.

Asiakaspalveluhenkisyyttä, suomen kielen taito välttämätön, englanti suositeltavaa

Sinulla on alan soveltuva koulutus kuten kiinteistönhoitajan koulutus tai vastaava talotekninen koulutus sekä työn kautta hankittua osaamista.

Vaadimme hakijalta kokemusta jäänhoidosta, muita koulutuksia voidaan suorittaa oppisopimuksellakin.

Kokemusta muuttuvasta ja nopeatempoisesta työstä, jossa vaaditaan sopeutumiskykyä, joustavuutta sekä erityisesti kykyä työskennellä paineen alla niin tiimissä kuin yksinkin.

Hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta työajoissa, sillä työskentelemme viikon jokaisena päivänä kello 07-23.00 välisenä aikana. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa ja pyrimme rytmittämään työvuoroja, sillä monitoimiareenalla järjestettävien tapahtumien luonteen vuoksi työskentelemme välillä myös öisin taataksemme huippuluokan puitteet tapahtumille.

 

Tarjoamme sinulle:

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

 

Työsuhde:

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan ja palkkauksessa huomioidaan sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

 

RTK-Palvelu Oy
 RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.