RTK-Palvelu Oy

Jäänhoitaja Lahteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 16.07.2024, 15:00
  • Suljettu 06.08.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Jäänhoitaja Lahteen

Haluatko olla osa ammattimaista tiimiä ja tuoda oman osaamisesi elämysten eturiviin? Etsimme nyt motivoituneita jäänhoitajia, jotka eivät pelkää kylmiä haasteita ja haluavat olla keskeisessä roolissa tiimimme toiminnassa.

Jäänhoitaja – Tartu tilaisuuteen jäätävän mielenkiintoisen ja monipuolisen työn parissa RTK-Areenalla Lahdessa!

 

Tehtävän kuvaus: 

Etsimme kahta motivoitunutta ja ahkeraa jäänhoitajaa, jotka vastaavat omalta osaltaan paitsi asiakkaidemme jääalueiden toimivuudesta myös niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. 

 

Odotamme sinulta:

Jäänhoitajana toimit osana kiinteistöhuollon tiimiämme, joten hallussasi on tietotekniikka, kuten kiinteistöautomatiikka ja erilaiset huoltokirjajärjestelmät. Koneajotaidon katsomme eduksi, ajokortti ja suomen kielen taito on työssä välttämätön.

Sinulla on alan soveltuva koulutus kuten kiinteistönhoitajan- tai liikuntapaikka hoitajan koulutus sekä työn kautta hankittua osaamista.

Kokemusta muuttuvasta ja nopeatempoisesta työstä, jossa vaaditaan sopeutumiskykyä, joustavuutta sekä erityisesti kykyä työskennellä paineen alla tiimissä sekä yksintyöskentelyssä isossa asiakaskohteessa.

Hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta työajoissa, sillä työskentelemme viikon jokaisena päivänä kello 07-23.00 välisenä aikana. 

 

Tarjoamme sinulle:

Meillä RTK:lla työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä jäänhoitajana vastaten osaltasi myös kiinteistönhoitajan tehtävistä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Junioritason jäänhoitajana voit kenties painottaa tehtäviäsi kiinteistöhuollon puolelle, josta sinulla on mahdollisuus kasvaa meille jäänhoidon huipputekijäksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jäänhoidon tehtävissä jo kannuksensa ansainnut ja kokenut Ice Master -tason senioriteetti huomioidaan ja pääset työssäsi toteuttamaan itseäsi sekä tekemään jäänhoidosta taidetta.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme. Halutessasi voimme sopia myös osa-aikaisesta työskentelystä.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

 

Työsuhde:

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan mieluiten elokuun aikana ja palkkauksessa huomioidaan sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Taneli Tontti  

taneli.tontti@rtkpalvelu.fitai puhelimitse (arkisin klo 9–11) 044 7657163 ja 

yksikönpäällikkö Jarmo Eerola jarmo.eerola@rtkpalvelu.fi (arkisin klo 9-11) 044 3528004

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.