RTK-Palvelu Oy

Aamuvirkku siivooja Ouluun

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 16.07.2024, 11:00
  • Suljettu 01.08.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Aamuvirkku siivooja Ouluun

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen työympäristö, pitkäaikainen työsuhde ja joustavasti elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja työtehtävät? Tule mukaan tiimimme!

Meillä RTK:lla on töitä tarjolla osa-aikaisiin siivoustehtäviin ja etsimme nyt kolmea aamuvirkkua työkaveria Ouluun monipuolisiin siivoustehtäviin huolehtimaan koulujen ja opistotilojen siisteydestä.

Etsimme ammattitaitoista alan konkaria, joten kokemus ylläpitosiivouksesta ja koneajosta luetaan eduksesi. Hyvän asenteen omaavana henkilönä pärjäät tehtävissä myös kattavan perehdytysohjelmamme ansiosta. 

Tässä työssä ajokortista on hyötyä ja työkielenä sinulla tulee olla suomen kieli hallussa.

 

Tarjoamme

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.  

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Saat työaikoihisi joustavuutta ja tarjoamme mahdollisuuden lisätunteihin toiveidesi mukaisesti.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

 

Työsuhde

Haemme nyt aamuihin vakituiseen työsuhteeseen kolmea osa-aikaista siivoojaa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, joka aamu alkaen klo 6 pari tuntia päivässä. Toisinaan on mahdollisuus myös lisätunteihin, joten mietitään yhdessä sinulle sopivin työkokonaisuus. Työsuhteessa ja palkkauksessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja töiden aloitus on elokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Huomioithan, että tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa työnantajalle rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen, ja mahdolliset merkinnät rikosrekisterissä voivat estää työsuhteen muodostumisen.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.