RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Varastotyöntekijöitä Toijalaan

  • Sijainti Akaa
  • Julkaistu 21.08.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 0:00
  • 22.09.2024, 0:00

Varastotyöntekijöitä Toijalaan

Transval Group on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tuomme ratkaisumme ja palvelumme joko asiakkaan omaan tilaan, kuten tehtaisiin, tuotantolaitoksiin, rakennustyömaille, varastoihin ja terminaaleihin sekä logistiikkakeskuksiin. Osa asiakkaistamme luottaa tuotteidensa varastoinnin ja niihin liittyvät palvelut Transvalin sertifioituihin ja vastuullisiin varastoihin, tilaa meillä on Suomessa 320 000 neliömetriä.

Etsimme nyt Transvalin Toijalan tehtaalle ahkeria ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä

Haemme asiakasyrityksellemme Transvalille varastotyöntekijöitä Toijalaan. Transvalilla työskentelee Toijalassa yli 75 ammattilaista, ja heillä panostetaan hyvään työilmapiiriin ja tiimityöhön.

Nyt etsimme varastotyöntekijää tekemään tuotteiden keräämistä ja pakkaamista. Keräilyä tehdään eri menetelmin, kuten koneella, puheohjauksella, paperilla tai hyllystöhissillä. Tällä hetkellä suurin tarve on paperilla tehtävään keräykseen. Kerättävät kappaleet vaihtelevat kooltaan aina postimerkistä useamman kymmenen kilon tuotteisiin. Transvalilla tehdään työnkiertoa, joten työnkuvasi on halutessasi hyvinkin monipuolinen. Lisäksi Transval tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet.

Työaika on arkipäivisin klo 06:00 – 22:00 välillä, eripituisissa vuoroissa. Usein alkuviikko on hektisempi, jolloin työpäivät saattavat olla yli 8 h, mutta tuntimäärä tasataan loppuviikosta. Toiveena olisi, että pystyisit työskentelemään kokoaikaisesti noin 37,5 h/viikko työsuhteessa.  Työaikasuunnittelussa huomioidaan julkisen liikenteen aikataulut, joten voit helposti matkustaa töihin esimerkiksi Hämeenlinnasta tai Tampereelta. Työpaikka sijaitsee Helsingin moottoritien välittömässä läheisyydessä, joten myös omalla autolla kulkeminen on sujuvaa.

Palkkauksessa käytämme kaupan alan TESiä.

Odotamme hakijalta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Reipasta asennetta
  • Huolellisuutta
  • Tiimityöskentelytaitoja

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta varastotyöstä tai muuta logistiikka-alan osaamista, mutta se ei ole pakollista. Työssä vaaditaan hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Transval tarjoaa kattavan ja ammattitaitoisen perehdytyksen työsuhteen alkuun.

Vuokratyösuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa määräaikaiseksi ajaksi 15.1.2025 saakka, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisesti pidempäänkin töitä tarjolla. RTK-Henkilöstöpalvelu tarjoaa työntekijöilleen Edenred liikunta- ja kulttuuriedun sekä RTK:n kattavan henkilöstöetuohjelman.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus LikeIt-järjestelmän kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään RTK-Henkilöstöpalvelun Rebekka arkisin klo 10–14 välillä. p. 044 412 4763 tai sähköpostilla rebekka.puolivali@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: