RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Varastotyöntekijöitä Satakuntaan

  • Sijainti Ulvila
  • Julkaistu 04.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.10.2024, 0:00
  • 04.10.2024, 0:00

Varastotyöntekijöitä Satakuntaan

Haemme varastotyöntekijöitä Ulvilaan ja Poriin

Haemme asiakkaalle kahteen toimipisteeseen varastotyöntekijöitä monipuolisiin varastoalan työtehtäviin.

Työtehtävät eroavat hieman sen mukaan, kummassa toimipisteessä olet töissä. Ulvilan toimipisteellä työ on enemmän fyysistä, jossa toisinaan tarvitsee tarttua työkaluihin, kuten vasaraan ja tavaroiden koko on isompi. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi rakennusalalta, se on etu myös tässä työssä. Täällä suurena etuna nähdään aikaisempien varasto-ohjelmien käyttö. Porin toimipisteellä tavarakoko on pienempi, vaaditaan enemmän mm. sorminäppäryyttä koska siellä hoidetaan myös tuotteiden prässäystä ja paketointia. Aikaisempi kokemus trukilla-ajosta on etu myös täällä. 

Yleisiä työtehtäviä molemmissa toimipisteissä ovat mm:

  • tavaroiden vastaanotto
  • purkaminen
  • varastointi
  • trukilla-ajo
  • varastointijärjestelmien käyttö
  • tuotteiden prässäystä ja paketointia.

Työtehtävät molemmissa toimipisteissä vaativat työturvallisuuskortin. Ulvilan toimipisteessä vaatimuksena ovat myös tulityökortti, mielellään trukkikortti tai ainakin aikaisempaa trukilla-ajo kokemusta sekä kokemus siltanosturi ”kattokraanasta” katsotaan eduksi. 

Työ on päivävuoroa ja sisältää monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksien mukaan pääsee työskentelemään molemmissa toimipisteissä. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian. Yritys on myös halukas panostamaan potentiaalisten työntekijöiden uraan, joten täällä on myös mahdollista päästä etenemään vastuullisempiin tehtäviin. 

Laita siis hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää haastattelun merkeissä.

Lisätietoa työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: