RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijä

  • Sijainti Outokumpu
  • Julkaistu 15.07.2024, 0:00
  • Suljettu 28.07.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä

Haemme nyt tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun!

Etsitkö uusia tuulia teollisuuden alalta? Puualan sekä taloteollisuuden tuotteita valmistava asiakkaamme etsii nyt tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen! 

Tässä työssä työnkuva on vaihteleva, ja työnkuvaan tulee kuulumaan esimerkiksi laadunvalvonnan ja pakkauksen työtehtävät sekä muut tuotannon työtehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin. Työtä tehdään hyvähenkisessä tiimissä, ja työssä kehittyessäsi tulet saamaan myös vastuuta sekä haasteita tarpeesi mukaan.

Hakijalta toivotaan;

– Aiempaa kokemusta tuotannon tai puuteollisuuden työtehtävistä
– Oma-aloitteista työasennetta sekä sitoutuneisuutta työhön
– Ajokorttia ja autoa työpaikan sijainnin vuoksi

Tulet saamaan työhön erinomaisen perehdytyksen. Työnantaja tarjoaa monipuolisia työpaikkaetuja, kuten hierontapalvelut.

Kiinnostuitko? Haastattelemme jo hakuaikana ja työntekijät valitaan sopivien löytyessä, joten hae pian! Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,