RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijöitä muovituotantoon

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 20.08.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.09.2024, 23:59
  • 08.09.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä muovituotantoon

Etsimme nyt asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä muovituotantoon Heinävaaraan!

Tässä tehtävässä työnkuvaasi tulee kuulumaan muoviteollisuuden tuotantokoneiden käyttäminen ja ylläpitäminen. Työnkuva pitää sisällään koko tuotannon prosessin käsittäen mm. materiaalien lisäämistä, häiriönpoistoa, laadunvalvontaa sekä pakkaamista ja varastointia.

Työt alkavat 6kk määräaikaisella työsopimuksella, mutta hyville tekijöille on tiedossa jatkomahdollisuuksia myös tämän jälkeen. Työt alkavat mahdollisuuksiesi mukaan erittäin nopealla aikataululla.

Tässä työssä sinulla pitäisi olla:

– Kokemusta teollisuuden työtehtävistä tai muuta teknistä taustaa
– Motivoitunut, reipas ja oppimishaluinen työskentelyasenne
– Valmius kolmivuorotyöhön
– Auto käytössäsi työhön kulkemista varten

Tulet saamaan työhön erinomaisen perehdytyksen ammattitaitoisen tiimin toimesta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja palkkaus sovitaan TES:in sekä kokemuksesi mukaan.

Tarjolla on erinomainen työpaikka hyvässä työporukassa sekä erittäin hyvät mahdollisuudet pitkään työsuhteeseen, joten jos tämä kuulostaa sinun seuraavalta työpaikaltasi, laita hakemuksesi pian – haastattelut aloitetaan heti ja työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,