RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Sähköasentajia Rauman telakalle

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 25.07.2024, 0:00
  • Suljettu 31.08.2024, 0:00

Sähköasentajia Rauman telakalle

Etsitkö uusia haasteita sähköasennuksen parista? Oletko kiinnostunut työskentelemään hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä? Tässä voi olla juuri sinun työpaikkasi, sillä etsimme nyt sähköasentajia Raumalle! Töiden arvioitu alkaminen on syyskuun aikana. 

Tässä työssä tulet työskentelemään erilaisissa sähköasennustöissä yrityksen työkohteissa, joita ovat mm. uusien laivojen sähköasennukset sekä muut merenkulkuun liittyvät sähköistystyöt. Työnkuva tässä tehtävässä on monipuolinen ja työtä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla sähköasentajan koulutus sekä kokemusta sähköasentajan työtehtävistä. Valmis laivasähköasentaja sinun ei tarvitse olla, vaan tulet saamaan työtehtäviin erinomaisen perehdytyksen. Lisäksi tarvitset oma-aloitteisuutta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työtä tehdään päivävuorossa viikkotyöajan ollessa 40h/viikko.

Tarjoamme sinulle:
– Palkkauksen, johon voit itse aidosti vaikuttaa
– Mahdollisuuden pitkään työuraan sekä etenemismahdollisuuden konsernin sisällä
– Tutkitusti erinomaisen työilmapiirin, jossa työtäsi arvostetaan
– Monipuoliset virike- ja hyvinvointiedut- Palkkauksen, johon voit itse aidosti vaikuttaa
– Säännölliset työajat

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala, Puh. 044 765 7210, tiia.linnala@rtkhenkilostopalvelu.f

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,