RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Raepuhaltaja Joroisiin

  • Sijainti Joroinen
  • Julkaistu 21.08.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Raepuhaltaja Joroisiin

Etsimme asiakkallemme Joroisiin raepuhaltajaa teollisuuteen!

Työ pitää sisällään säiliön sisällä tehtävää pintakäsittelyn esikäsittelyä, mm. raepuhallusta ja hiontaa. Työ on fyysistä ja sopii henkilölle, joka kykenee työskentelemään ahtaissakin paikoissa. Työtä tehdään Joroisissa pajatyöskentelynä, työ ei sisällä matkustamista. 

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla vastaavista tehtävistä aikaisempaa kokemusta, riittää että työintoa löytyy ja olet valmis oppimaan uutta. Työhön perehdytetään hyvin, ja alussa työskentely tapahtuu parityönä. Myöhemmin sinun toivotaan suoriutuvan työstä itsenäisesti. 

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvä tekijä on tarkoitus vakinaistaa myöhemmässä vaiheessa suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä.

Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttä, joten jätäthän hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,