RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Purkutyöntekijöitä Itä-Suomen alueelle

  • Sijainti Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kainuu, Kymenlaakso, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo
  • Julkaistu 14.10.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Purkutyöntekijöitä Itä-Suomen alueelle

Etsimme purkutyöntekijöitä Itä-Suomen alueelle vaihtuviin työmaakohteisiin.

Purkutyöntekijän tehtäviin kuuluu kulloisenkin työmaakohteen tarvittavat työvaiheet sekä -tehtävät. Näitä ovat tyypillisesti sisäpurkuvaihe sekä raskaspurkuvaihe. Purkukohteissa tehdään mm. roskien keräilyä sekä kastelutyötä.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoinut ja reipas asenne työntekoon sekä oma-aloitteisuus, sillä tehtäviin perehdytään.

Työturvallisuuskortti on pakollinen työmaalla työskenneltäessä.

Työtä tehdään pääasiassa ma-to välisenä aikana 40h/vko. Toivomme joustoa myös mahdollisiin ylitöihin sekä työaikamuutoksiin.

Työmaiden kesto vaihtelee paljon. Kyseessä päivien, viikkojen sekä kuukausien kestäviä työmaita.

Työssä noudatetaan INFRA-alan työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan. Työntekijä on oikeutettu yhden suuntaisiin matkakorvauksiin mikäli työmatka on yli 5km.

Majoituksia ei ole tarjolla, joten työntekijöitä etsitään aina alueellisesti alkavien kohteiden mukaan. 

Mikäli olet kiinnostunut oman alueesi purkutyömaista, niin jätä hakemustasi oheisen hakulomakkeen kautta ja kerro siinä oma käytettävyytesi sekä työssäkäyntialueesi. Olemme yhteydessä, kun vastaavia työmaita on alkamassa lähialueellasi. 

Lisätietoja hausta antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen / noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: