RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Osa-aikainen siivooja Liperiin

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 17.07.2024, 0:00
  • Suljettu 28.07.2024, 23:59

Osa-aikainen siivooja Liperiin

Etsimme nyt osa-aikaista siivoojaa asiakkaallemme Liperiin!

Haemme motivoitunutta ja huolellista osa-aikaista siivoojaa liittymään tiimiimme. Tarjolla on joustavat työajat ja mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti, vaikkapa oman päätyön ohessa. Työtä on tarjolla kesän yli, ja työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta ravintolan tiloissa; imurointi, pölyjen pyyhintä ja pintojen puhdistus, WC- ja keittiötilojen siivous sekä tarvittaessa lisäsiivoustehtävät. 

Odotamme sinulta:

– Aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä
– Kyky työskennellä itsenäisesti
– Tarkkaa työskentelyotetta
– Luotettavuutta sekä positiivista asennetta
– Suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi .

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,