RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Metallityöntekijä

  • Sijainti Eura
  • Julkaistu 13.08.2024, 0:00
  • Suljettu 15.09.2024, 0:00

Metallityöntekijä

Etsimme metallipuolen ammattilaista Euraan, ketä pystyy monipuolisiin työtehtäviin aina tuotteen suunnitelusta toteutukseen asti.

Yritys valmistaa räätälöityjä metallituotteita ja varaosia tilauksesta asiakkaille. Jokainen projekti on ainutlaatuinen ja vaatii luovaa ongelmanratkaisua ja monipuolisia taitoa suunnittelun, kokoonpanon ja asennuksen parissa. 

Odotamme sinulta:

-Kokemusta metallialalta ja halua oppia lisää vaativista työtehtävistä.

– Kykyä osallistua yksilöllisten ratkaisujen suunnitteluun asiakkaiden tarpeisiin.

-Hitsauskokemusta ja halua kehittää taitojasi edelleen.

– Kykyä lukea ja ymmärtää teknisiä piirustuksia ja valmistusdokumentteja.

– Perusongelmanratkaisukykyä ja valmiutta työskennellä tiimissä.

– Tiimityötaitoja ja joustavuutta, sillä työskentelemme usein tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden tiimiläisten kanssa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,