RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Maanrakennustyöntekijä Juvalle

  • Sijainti Joroinen
  • Julkaistu 16.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Maanrakennustyöntekijä Juvalle

Etsimme nyt maanrakennustyöntekijää Juvalle!

Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa putki- ja maanrakentajaa Juvalla sijaitsevaalle työmaalle. Työnkuvaan kuuluu mm. kaapeliputkien asennusta, maahan kuparointia, tiepohjan tiivistystä, routaeristystä ynnä muita maansiirtoalan työtehtäviä. Työn suorittaminen vaatii itsenäistä otetta ja vastuullisuutta. Työsuhde on määräaikainen ja arvioitu urakan kesto on 3-4 viikkoa. Työt alkavat lokakuun alkupuolella.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta putki- ja maanrakennustöistä
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja laadukkaasti
  • Ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työotetta

Tätä työtä varten sinulla on oltava työturvallisuuskortti, muut alaan liittyvät kortit luetaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, p. 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: