RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Luukku- ja palovahteja Kuopioon

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 02.09.2024, 0:00
  • Suljettu 08.09.2024, 23:59

Luukku- ja palovahteja Kuopioon

Etsimme asiakkaallemme luukku- ja palovahteja tehtaan vuosihuoltoon Kuopioon.

Työssä edellytetään työturvallisuuskortti sekä tulityökortti.

Odotamme hakijalta perus tietoteknisiä taitoja, sillä perehdytyskoe ja tuntienkirjaus tapahtuu tietokonetta/sovellusta käyttäen.

Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta, sillä siihen perehdytetään. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy hyvä asenne ja motivaatio työskentelyyn.

Työtä tarjolla alustavasti viikko 40. Tässä hyvät mahdollisuudet työllistyä kuitenkin myös jatkossa erilaisille työkohteille.

Valitut henkilöt työllistyvät RTK-henkilöstöpalvelun kautta.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,